De arbodienst voor ondernemend Nederland

0
741
logo mkbasics klein

Wij zijn een tikkeltje eigenwijs, wij geloven namelijk niet in de traditionele aanpak van de gemiddelde arbodienst. Onze mkb mentaliteit staat garant voor snelheid en duidelijkheid. Wij zijn een fullservice arbodienstverlener met een eigentijdse kijk op verzuim. Verzuim dat in de eerste twee jaar, maar ook in de tien jaar erna nog onze aandacht heeft!

Zodra een van uw medewerkers ziek wordt, krijgt u te maken met verschillende wettelijke regels. Regels die een investering in tijd vergen, maar ook financiële risico’s met zich meebrengen. Wij bieden u een compleet pakket op het gebied van verzuim en re-integratie waarbij u zeker weet dat u aan de eisen van de  Wet Verbetering Poortwachter voldoet.

De dienstverlening wordt uitgevoerd door een vast team van goed opgeleide professionals met ervaring in uw branche die samen met u de arbeidsproductiviteit verhogen in uw bedrijf en uw verzuimschadelast beperken.

Onze casemanager is uw aanspreekpunt

Wij werken (in tegenstelling tot de traditionele arbodiensten) met een casemanagementmodel. Op die manier bieden wij meer aandacht voor de klant, snelle en goede communicatie, ontzorgen wij u en richten wij ons volledig op permanente reductie van verzuimkosten (schadelastbeperking) voor de werkgever en verhoging van de arbeidsproductiviteit van de werknemer.

De casemanager is uw vaste contactpersoon en treedt op als verlengstuk van uw organisatie. Door zijn kennis van de sociale zekerheid, de financiële risico’s en verhaalsmogelijkheden (onder andere vergoedingen door verzekeraars, subsidies) is de casemanager in staat om uw schadelast tot een minimum te beperken.

Onze goed geschoolde niet-medische (register)casemanagers concentreren zich primair op de doorloop van verzuim binnen bedrijven. De nadruk ligt op het proces van terugkeer op de werkvloer, op inzetbaarheid. Onze medisch specialisten, de bedrijfsartsen zijn uiteraard ook zeer belangrijk en worden binnen ingezet voor de medisch inhoudelijke beoordeling.

Met ruim veertig spreekuur- en keuringslocaties, goed bereikbare casemanagers in uw regio en expertise op het gebied van arbeidsrisico’s binnen uw branche adviseren we u graag in het bereiken en bewaken van uw doelen. Wij helpen u graag om grip te krijgen en te houden op uw geldstromen.

Voor meer informatie ga naar de website van mkbasics.nl