BG_bird2100% onafhankelijk

Bedankt voor je aanmelding!

Een slimme zet, want je hebt voortaan toegang tot alle content op BG magazine. Ook krijg je elke week de nieuwste publicaties in je mailbox.

We gaan nu snel voor je aan de slag om je alles voor je te regelen. Je krijgt snel wat mails van ons, bijvoorbeeld met de link om in te kunnen loggen op de website en een wachtwoord aan te maken. Maar je krijgt de komende dagen ook een paar mails om je alvast wat op weg te helpen in de meer dan 1.500 artikelen op onze site.

Oh ja. Zorg dat we niet in je spambox terecht komen en zet bgmagazine@hrnavigator alvast in je lijst met goedgekeurde adressen van je mailprogramma. Dan weet je zeker dat je niets mist.

Wil je nu alvast een paar artikelen lezen, dan hebben we hieronder al een paar voor je klaar gezet.

 

Begin direct met lezen

Rouw op de werkvloer

Verlies en rouw komt veel voor op de werkvloer. Dat komt niet altijd door overlijden. Het zijn met name alledaagse situaties van werknemers waarin verlies prominent aanwezig is.

Het is van belang de signalen te herkennen en het verloren gegane onder ogen te durven zien.

Thuiswerken is een blijvertje: 10 tips om medewerkers te...

Tien tips voor medewerkers om zichtbaar te zijn op de online werkvloer, nu het thuiswerken een blijvertje lijkt te worden.

Sommige medewerkers veranderen je leven in een nachtmerrie

Ieder persoon verschilt; ieder persoon is uniek. Toch zijn maar weinig mensen zich bewust van de belangrijkste verschillen tussen personen.

Kennis over persoonlijkheidsverschillen kan je helpen om met lastige situaties of personen om te gaan en voorkomen dat het werk een ware nachtmerrie wordt.

Aandacht voor gedoe in organisaties

Geroddel... mensen worden op de werkvloer dikwijls in beslag genomen door ogenschijnlijk futiele kwesties. Moet je daar nou wel of geen aandacht aan schenken? Als er geen ruimte voor is, blijven mensen vaak in een kringetje van geroddel, geklaag, gezeur of gezwijg doordraaien.

Juist door het zogenaamde gedoe serieus te nemen en bespreekbaar te maken verbeter je de communicatie op de werkvloer.

Selectie met behulp van archetypen: het Goddelijke jongetje (deel...

Hoe weet je dat je de juiste jongeman aanneemt of in dienst houdt? Mismatches kosten geld. Weggegooid opleidingsbudget, klanten die weglopen en ziekteverzuim. Maar ook: gederfde opbrengsten omdat je een verborgen talent liet gaan. Archetypen helpen je om te kiezen. Dit eerste deel van een vierluik geeft tips over hoe je ze bij young professionals herkent.

Het gif van pesten op de werkvloer

Twee dames die elkaar niet kunnen luchten of zien op het werk, wat doe je dan?

Meld je aan en ontvang een week lang elke dag een nieuw artikel.

Gratis 7 premium artikelen in je mailbox?

Kies dan voor BG magazine Plus:

  • Elke maand een nieuwe HR masterclass
  • Online feedback sessies met HR-experts
  • Tijdelijk lifetime korting en extra bonus
BG magazine Plus

HR zonder punaisepoetserij?