Brengt mensen in beweging!

  0
  1331
  logo GOED

  Waarom = GOED
  Met ziel en zakelijkheid bevorderen wij goed werkgeverschap; doe je mee?

  GOED is hét alternatief voor traditionele arbodienstverlening. Wij zijn de Nederlandse zesjescultuur rondom verzuim en arbodienstverlening beu. Mensen kunnen zoveel meer als ze worden uitgedaagd!

  Onze opdrachtgevers kiezen voor GOED, omdat ze structureel willen veranderen. Zelf de regie op gezondheidsmanagement willen nemen. Samen met hen werken wij naar lager verzuim, minder kosten en duurzaam inzetbare mensen.

  Onze aanpak is anders dan die van traditionele arbodienstverleners. Wij zijn geen dossiertijgers, die alleen maar takenlijstjes afvinken. Wij brengen mensen echt in beweging! GOED zorgt voor blijvende gedragsverandering.

  Wij geloven dat mensen zoveel meer kunnen, als ze worden uitgedaagd. Samen op zoek naar je intrinsieke motivatie, werklustig tot ver na je 67ste! Dat uitdagen doen we graag op onze eigen, energieke wijze. Ook als je denkt dat werken niet meer kan, zoeken wij naar een oplossing.

  Bij mantelzorg zorgen we GOED voor jou en je leidinggevende. Stress door financiële kwesties; we denken met je mee. En leren jou en je leidinggevende het échte gesprek aan te gaan vanuit verbinding en vertrouwen.

  Onze naam is niet voor niets Gezondheid Onder Eén Dak! Eén adres voor alles rond Integraal Gezondheid Management.

  Waar we voor staan?

  Wij faciliteren goed werkgeverschap met ziel en zakelijkheid. En gaan voor een 8 met jullie als ambassadeur voor ons gedachtegoed. In het begin doen we voor hoe Eigen Regie goed werkt. Vervolgens doen we het samen. En eerder dan je denkt doe je het als leidinggevende zelf.

  Ben je de regisseur in het proces wat zakelijk en empathisch is. Waarmee wij onszelf overbodig maken. Geen zorgen; we blijven je steunen waar nodig. Doe je mee?

  We stimuleren optimale inzetbaarheid door mensen in beweging te brengen. Verminderen schadelast voor organisaties. Inspireren, leren en stimuleren om alleen nog over arbeidsverzuim en mogelijkheden te praten. En het tegengaan van presenteeisme. Hét alternatief voor traditionele arbodienstverlening.

  Hoe doen we dat?

  Met concrete begeleiding van zowel (dreigend) verzuimende medewerkers en leidinggevenden, ondersteund door ons innovatieve triage- en verzuimvolgsysteem. Handig in een tijd waarin wet- en regelgeving steeds moeilijker is.

  Een vast team van Inzetbaarheids-deskundigen ondersteunt telefonisch, online en op jullie locatie. Transparant en kordaat.

  We maken de belangen van de medewerker als die van de werkgever inzichtelijk. Vanuit een GOED gesprek werken we actief samen naar de essentie: “Wat heb jij nodig om optimaal inzetbaar te zijn?”

  Daarmee brengen we alle betrokkenen in beweging. Resultaat: een gezamenlijk doel én commitment bij alle betrokkenen om te kunnen werken richting een duurzame oplossing.

  Ben je klaar voor energieke arbodienstverlening op eigen wijze? GOED, zet je aan tot een blijvende gedragsverandering.

  Meer informatie over GOED? >>> ga naar de website