BG_bird2100% onafhankelijk
Uncategorized BG magazine en HR Navigator gaan samen!

BG magazine en HR Navigator gaan samen!

NieuwsNieuws

Vraag-en-antwoordVraag en antwoord

Al bijna 15 jaar is BG magazine hét online vaktijdschrift over bedrijfsgezondheid. Sinds een paar jaar werken we intensief samen met een andere online speler in de HRM-markt: HR Navigator. Die samenwerking is zo goed bevallen, dat BG magazine en HR Navigator per 1 januari jl. zijn samengegaan!

1 + 1 = 3

HR Navigator is al 10 jaar veruit de grootste vergelijkingssite op het gebied van HRM diensten. Ze hebben al meer dan 6.000 bedrijven geholpen bij het vinden van een nieuwe arbodienst, preventiedienstverlener of HRM-systeem. Met alle kennis die we gezamenlijk de afgelopen jaren over HR hebben verzameld, willen we jou en 10.000 andere professionals inspireren en helpen om beter en slimmer te werken. 1 en 1 is 3!

Mooi verhaal, maar wat betekent dat dan?

  • Een vernieuwd online magazine met nog meer artikelen, nieuws, actualiteit, achtergrond, opinie etc. Als abonnee heb je toegang tot meer dan 1.250 artikelen!
  • Binnenkort starten we ook onze dagelijkse en wekelijkse expert tips, eye-openers en video’s.
  • Eigen workshops en trainingen die we samen met experts organiseren (met kortingen voor abonnees).
  • Korting op het plaatsen van vacatures en events, die onder de aandacht komen van ruim 10.000 hr-professionals.
  • Behalve ons huidige abonnement, gaan we je ook andere soorten abonnementen bieden, met nog meer diensten, zoals bijvoorbeeld advies van onze experts.
  • Een groot deel van onze informatie blijft gratis beschikbaar. Het gaat dan bijvoorbeeld om nieuws, events en vacatures.

We zijn achter de schermen volop bezig met de samenwerking en voeren de veranderingen geleidelijk door. Je zult gaan merken dat je als lezer meer en vaker vakinformatie gaat ontvangen.

Extra korting op een introductie-abonnement op BG magazine

Omdat we veel meer te bieden hebben, gaat onze abonnementsprijs voor nieuwe abonnees gegarandeerd omhoog.

Als trouwe lezer bieden we je graag de gelegenheid om voor het huidige introductietarief een abonnement te nemen, dan heb je een jaar lang toegang tot àlle publicaties voor € 32,50 in plaats van € 87,–!

>>> Ja, ik wil een abonnement op BG magazine voor de speciale introductieprijs van € 32,50

Deel dit artikel

Elke week de beste HR-tips?

Ontvang onze beste tips, het laatste nieuws en de beste artikelen in jouw vakgebied.