Consultant Vitaliteit, Royal FloraHolland, 32-38 uur

  0
  671

  Zoek jij een uitdagende rol waarin je op tactisch niveau meedenkt aan de verbetering van de vitaliteit binnen Royal FloraHolland?

  De functie

  Als Consultant Vitaliteit ben je, samen met de HR Adviseurs en de HR Partners, verantwoordelijk voor de verlaging van het verzuim binnen Royal FloraHolland. Je stuurt hierin de arbodienstverlening en alle andere providers op zo’n manier aan dat zij elkaar versterken in de ondersteuning van de leidinggevenden en in het verlagen van het verzuim.

  Daarbij ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de diverse verzuimplannen binnen de organisatie, signaleer je de verbeterkansen, stuur je op basis van je expertise en creëer je draagvlak. Je zorgt voor een duidelijke communicatie naar de leidinggevenden en medewerkers en vereenvoudigt de processen op dit vakgebied. Tot slot rapporteer je de cijfers en kengetallen van verzuim.

  Je profiel

  Heb je een passie voor het vakgebied Verzuim en Duurzame Inzetbaarheid en zie je de directe link met cultuur en leiderschap? En hecht je waarde aan resultaten, verantwoordelijkheid nemen en samenwerking, en heb je een afgeronde WO opleiding en minimaal 5 jaar recente en relevante werkervaring binnen het vakgebied? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie voor deze vacature.

  Wij bieden

  • een uitdagende functie als Consultant binnen de afdeling HR in een veranderende dynamische organisatie;
  • een functie voor 38 uur per week, 32 UUR IS BESPREEKBAAR, met een standplaats in Aalsmeer, maar regelmatig kun je ook werkzaam zijn op de locaties Naaldwijk en Rijnsburg;
  • een maximumsalaris van €4.945,– o.b.v. 38 uur per week en salarisschaal 55, minimaal 27 vakantiedagen en overige aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;
  • een laptop en telefoon van de zaak;
  • een continue uitdaging om het beste uit jezelf en je collega’s te halen met veel ruimte voor initiatief en ontwikkeling;
  • de mogelijkheid om flexibel te werken en jezelf blijvend te ontwikkelen door middel van een opleidingsbudget naast de Royal FloraHolland Academy;

  Interesse?

  Als je wilt solliciteren kan dat deze link.
  Wij ontvangen graag je cv en inhoudelijk goede motivatie waarin je je competenties en ervaring toelicht en waarom je juist interesse hebt in werken voor Royal FloraHolland.

  Voor meer informatie over bovengenoemde functie kun je contact via nicolebouwman@royalfloraholland.com

  • Alleen sollicitaties via de “Solliciteer” button en met een toegevoegde en inhoudelijk goede motivatie worden in behandeling genomen.
  • Na je sollicitatie mag je binnen 5 werkdagen een eerste reactie verwachten.
  • Wij behouden ons het recht voor de vacature eerder te sluiten bij voldoende aanbiedingen.
  • In deze procedure geldt dat interne kandidaten voorrang krijgen ten opzichte van externe kandidaten.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.