BG_bird2100% onafhankelijk

© Copyright – BG magazine – Alle rechten voorbehouden

Auteursrecht- en databankenrecht voorbehoud

Op de inhoud en vormgeving van BG magazine (hieronder het online magazine, de digitale nieuwsbrief en iedere andere uiting daarvan, ongeacht de drager) rust auteursrecht en databankenrecht. Voor het overnemen, opslaan en verspreiden van (delen van) de inhoud en gebruik van de vormgeving, op welke wijze dan ook, dient u vooraf schriftelijke toestemming te hebben verkregen van BG magazine.

Artikel geheel of gedeeltelijk overnemen

In principe is het niet toegestaan materiaal uit BG magazine te hergebruiken. Wilt u een deel of het complete artikel overnemen? Voor € 0,32 per woord kunt u (een deel van) een artikel uit BG magazine plaatsen op uw website, intranet of nieuwsbrief.

Stuur ons een e-mail met de titel en publicatiedatum van het artikel, dat u wenst te gebruiken tezamen met uw factuurgegevens naar info@bgmagazine.nl.

Vermeld ook waarin en waarom u het werk wilt opnemen en de oplage of – als de publicatie elektronisch is – het (gemiddeld) aantal bezoekers.

Linken

Wij stimuleren het linken naar artikelen op de site van BG magazine zoveel mogelijk. Linken naar het artikel op onze website www.bgmagazine.nl met opname van een enkele alinea introductietekst van maximaal 100 woorden mag altijd en is aan geen enkele voorwaarde gebonden.

Auteursrecht op artikelen, ingezonden stukken, persberichten, etc
Auteurs, lezers of andere personen die brieven of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren op BG magazine en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden.

Disclaimer

De uitgever aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud en vormgeving van BG magazine in al haar verschijningsvormen.

Meld je aan en ontvang een week lang elke dag een nieuw artikel.

Gratis 7 premium artikelen in je mailbox?

Kies dan voor BG magazine Plus:

  • Elke maand een nieuwe HR masterclass
  • Online feedback sessies met HR-experts
  • Tijdelijk lifetime korting en extra bonus
BG magazine Plus

HR zonder punaisepoetserij?