BG_bird2100% onafhankelijk
BG_bird2100% onafhankelijk
Bedrijfsprofiel Dé online vergelijker van alle HR-diensten

Dé online vergelijker van alle HR-diensten

Vraag-en-antwoordVraag en antwoord

BedrijfsprofielBedrijfsprofiel

Heeft u uw arbobeleid goed geregeld? Bent u op zoek naar de juiste Arbodienst, Preventiedienstverlener, het juiste HRM- of Verzuimsysteem? Of zelfs alleen naar een RI&E of een PMO voor uw werknemers?

HR Navigator heeft alles in huis. Wij zijn de grootste online vergelijker in Nederland van alles wat een HR-afdeling nodig heeft aan dienstverleners en software.

Onafhankelijk onderzoek

Als onderzoeks- en adviesbureau investeren wij veel tijd in onafhankelijk onderzoek naar vraag en aanbod op het gebied van HRM. Met uitgebreid jaarlijks onderzoek onder arbodienstverleners, preventiedienstverleners en aanbieders van HRM-Software en Verzuimregiesystemen, zijn wij de grootste private onderzoeker op HR-gebied in Nederland. Wij helpen u gratis, altijd met onafhankelijk, persoonlijk en op maat gesneden advies!

We ondersteunen HR-professionals met vier vergelijkingssites:

Hoe werkt het precies?

Onze sites, die wij gemakshalve ‘kiezers’ noemen, helpen u snel, gratis en onafhankelijk bij het vinden van de juiste arbodienst, preventieleverancier, verzuimsoftware of het juiste HRM-systeem.

Na het invullen van de vragenlijst op onze site (10 – 15 minuten) vergelijkt ons online selectiesysteem uw wensen en eisen met het aanbod van meer dan 45 arbodienstverleners en 25 preventieleveranciers. Zo vinden wij snel de top drie van best-passende leveranciers van deze diensten voor uw bedrijf, of uw bedrijf nu 1 of 1000 werknemers telt.

Ook als u een afwijkende vraag heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij deze drie best bij uw bedrijf passende leveranciers vragen wij geheel vrijblijvend maatwerkoffertes voor u op. Vervolgens bellen we u binnen een werkdag voor een kort gesprekje om uw persoonlijke wensen af te stemmen.

Zo geregeld, het kost u niks en u zit nergens aan vast.

>>> Start selectie arbodienst

>>> Start selectie Preventieleverancier

>>> Start selectie Verzuimsystemen

>>> Start selectie HRM Software

Deel dit artikel

Tagdiv Cloud library - template content.

Elke week de beste HR-tips?

Ontvang onze beste tips, het laatste nieuws en de beste artikelen in jouw vakgebied.

Bonus: 5 gratis premium artikelen!

Als je je inschrijft krijg je van ons elke dag één van de 5 beste artikelen van de afgelopen periode toegestuurd. Die artikelen zijn normaal alleen voor betalende abonnees beschikbaar, maar kun jij nu dus ook lezen. Helemaal gratis!

Alle artikelen op BG magazine lezen?

Word nu abonnee voor

en bespaar € 60,– !

€ 37,–

Alle artikelen op BG magazine lezen?

Word nu abonnee voor

en bespaar € 60,– !

€ 37,–

Je ontvangt ook elke week onze beste HR-tips, het laatste nieuws en de beste artikelen in jouw vakgebied.

Gratis 5 premium artikelen lezen?

Je krijgt van ons elke dag één van de 5 beste artikelen van de afgelopen periode toegestuurd. Die artikelen zijn normaal alleen voor betalende abonnees beschikbaar, maar kun jij nu dus ook lezen. Helemaal gratis!