BG_bird2100% onafhankelijk
BG_bird2100% onafhankelijk
Bedrijfsprofiel Dé grootste HR-vergelijkingssite

Dé grootste HR-vergelijkingssite

Vraag-en-antwoordVraag en antwoord

BedrijfsprofielBedrijfsprofiel

Heb jij je arbobeleid goed geregeld? Ben je op zoek naar de juiste arbodienst, preventiedienstverlener, het juiste HRM- of verzuimsysteem?

HR Navigator heeft alles in huis. Wij zijn de grootste online vergelijker in Nederland van alles wat een HR-afdeling nodig heeft aan dienstverleners en software.

Vind snel de HR-aanbieder die het beste bij je past

HR Navigator helpt je gratis en 100 procent onafhankelijk bij het vinden van de best passende HR-leverancier voor jouw organisatie.

Onze slimme vragenlijst brengt jouw wensen goed in kaart. Daarna gaat jouw persoonlijke HR-adviseur tot het gaatje om de beste aanbieder te vinden.

Ons motto is dat we iedereen helpen. Altijd! En dat doen we we niet alleen gratis maar het is ook 10 x sneller dan wanneer je zelf gaat zoeken.

Online vergelijken & selecteren

Vind binnen 15 minuten de beste HR-dienstverlener voor jouw organisatie. Jij vertelt wat je zoekt, wij regelen de rest. Je ontvangt een vergelijking en 3 offertes op maat.

Vergelijk 250 HR-dienstverleners

Er zijn meer dan 1.000 HR-dienstverleners in Nederland. Wij hebben het kaf al van het koren gescheiden en werken alleen met de beste 250 HR-dienstverleners.

Ondersteund door HR-experts

Direct persoonlijk advies van HR-adviseurs die echt verstand hebben van HR. Al vanaf 2009 de grootste HR-vergelijkingssite.

Gratis én onafhankelijk? Hoe kan dat?

We ontvangen van alle dienstverleners dezelfde vergoeding en doen niet aan vriendjespolitiek. We zijn de enige onafhankelijke HR vergelijkingssite.

Hoe werkt het precies?

Onze site helpt je snel, gratis en onafhankelijk bij het vinden van de juiste arbodienst, preventieleverancier, verzuimsoftware of het juiste HRM-systeem.

Na het invullen van de vragenlijst op onze site (10 – 15 minuten) vergelijkt ons online selectiesysteem jouw wensen en eisen met het aanbod van meer dan 45 arbodienstverleners en 25 preventieleveranciers. Zo vinden wij snel de top drie van best-passende leveranciers van deze diensten voor je bedrijf, of deze nu 1 of 1000 werknemers telt.

Ook als je een afwijkende vraag hebt, ben je bij ons aan het juiste adres. Bij deze drie best bij jouw bedrijf passende leveranciers vragen wij geheel vrijblijvend maatwerkoffertes voor je op. Vervolgens bellen we je binnen één werkdag voor een kort gesprekje om jouw persoonlijke wensen af te stemmen.

Zo geregeld, het kost je niks en je zit nergens aan vast.

>>> Start selectie Arbodienst

>>> Start selectie Preventieleverancier

>>> Start selectie Verzuimsystemen

>>> Start selectie HRM Software

Deel dit artikel

Tagdiv Cloud library - template content.

Elke week de beste HR-tips?

Ontvang onze beste tips, het laatste nieuws en de beste artikelen in jouw vakgebied.

Bonus: 5 gratis premium artikelen!

Als je je inschrijft krijg je van ons elke dag één van de 5 beste artikelen van de afgelopen periode toegestuurd. Die artikelen zijn normaal alleen voor betalende abonnees beschikbaar, maar kun jij nu dus ook lezen. Helemaal gratis!

Alle artikelen op BG magazine lezen?

Word nu abonnee voor

en bespaar € 60,– !

€ 37,–

Alle artikelen op BG magazine lezen?

Word nu abonnee voor

en bespaar € 60,– !

€ 37,–

Je ontvangt ook elke week onze beste HR-tips, het laatste nieuws en de beste artikelen in jouw vakgebied.

Gratis 5 premium artikelen lezen?

Je krijgt van ons elke dag één van de 5 beste artikelen van de afgelopen periode toegestuurd. Die artikelen zijn normaal alleen voor betalende abonnees beschikbaar, maar kun jij nu dus ook lezen. Helemaal gratis!