BG_bird2100% onafhankelijk
BG_bird2100% onafhankelijk
Bedrijfsprofiel Dé online vergelijker van alle HR-diensten

Dé online vergelijker van alle HR-diensten

Vraag-en-antwoordVraag en antwoord

BedrijfsprofielBedrijfsprofiel

Heeft u uw arbobeleid goed geregeld? Bent u op zoek naar de juiste Arbodienst, Preventiedienstverlener, het juiste HRM- of Verzuimsysteem? Of zelfs alleen naar een RI&E of een PMO voor uw werknemers?

HR Navigator heeft alles in huis. Wij zijn de grootste online vergelijker in Nederland van alles wat een HR-afdeling nodig heeft aan dienstverleners en software.

Onafhankelijk onderzoek

Als onderzoeks- en adviesbureau investeren wij veel tijd in onafhankelijk onderzoek naar vraag en aanbod op het gebied van HRM. Met uitgebreid jaarlijks onderzoek onder arbodienstverleners, preventiedienstverleners en aanbieders van HRM-Software en Verzuimregiesystemen, zijn wij de grootste private onderzoeker op HR-gebied in Nederland. Wij helpen u gratis, altijd met onafhankelijk, persoonlijk en op maat gesneden advies!

We ondersteunen HR-professionals met vier vergelijkingssites:

Hoe werkt het precies?

Onze sites, die wij gemakshalve ‘kiezers’ noemen, helpen u snel, gratis en onafhankelijk bij het vinden van de juiste arbodienst, preventieleverancier, verzuimsoftware of het juiste HRM-systeem.

Na het invullen van de vragenlijst op onze site (10 – 15 minuten) vergelijkt ons online selectiesysteem uw wensen en eisen met het aanbod van meer dan 45 arbodienstverleners en 25 preventieleveranciers. Zo vinden wij snel de top drie van best-passende leveranciers van deze diensten voor uw bedrijf, of uw bedrijf nu 1 of 1000 werknemers telt.

Ook als u een afwijkende vraag heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij deze drie best bij uw bedrijf passende leveranciers vragen wij geheel vrijblijvend maatwerkoffertes voor u op. Vervolgens bellen we u binnen een werkdag voor een kort gesprekje om uw persoonlijke wensen af te stemmen.

Zo geregeld, het kost u niks en u zit nergens aan vast.

>>> Start selectie arbodienst

>>> Start selectie Preventieleverancier

>>> Start selectie Verzuimsystemen

>>> Start selectie HRM Software

Deel dit artikel

Tagdiv Cloud library - template content.