Preventie Onderzoek 2017 gestart, doet u mee?

0
167
Nieuws

Deze week is het jaarlijkse Preventie Onderzoek 2017 van start gegaan.

Meer dan 100 aanbieders op het terrein van organisatieveiligheid, bedrijfsgezondheid en preventie (PMO, RI&E, medische keuringen en trainingen) zijn uitgenodigd om deel te nemen.

Dit onderzoek wordt voor de eerste keer uitgevoerd onder regie van HR Navigator, de grootste private onderzoeker in het werkveld van HR en arbodienstverlening.

Meest actuele overzicht preventie aanbieders

Met dit uitgebreide onderzoek komt het meest actuele en complete overzicht beschikbaar van aanbieders van preventieve dienstverlening in Nederland.

In de afgelopen tien jaar heeft HR Navigator, via onder andere Arbokiezer, meer dan 4.000 werkgevers ondersteund in de zoektocht naar de best passende dienstverlener. Deze ervaring gebruikt HR Navigator nu om ook de wereld van preventie te ontdekken. Via het nieuwe label van HR Navigator – PreventieKiezer – kunnen bedrijven zich laten ondersteunen in hun zoektocht naar de best passende preventiedienstverlener.

Waarom zou u meedoen?

  • De belangrijkste resultaten worden gedeeld met bijna 70.000 HR professionals via de diverse mediapartners, waaronder BG magazine.
  • Het onderzoek is gratis en voor alle aanbieders toegankelijk.
  • De onderzoekers weten wat er speelt in de markt, zij adviseren jaarlijks ruim 750 werkgevers bij het selecteren van een arbo- of preventiedienst.
  • U krijgt persoonlijke feedback op uw sterke en zwakke punten.
  • Als deelnemer krijgt u inzicht in een aantal belangrijke inkoopcriteria en marktontwikkelingen.

HR Navigator nodigt alle dienstverleners op het werkterrein van preventie uit om deel te nemen aan het Preventie Onderzoek 2017 >>> Klik hier voor meer informatie