Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Congres voor Provocatief Coachen en Provocatieve Therapie

28 september

€195

Provocatief-opleiding-banners-2019-24Provocatief coachen is een prikkelende manier van helpen. Met behulp van uitdaging, humor en warmte daagt een provocatief coach zijn client uit. Bijvoorbeeld door zwakke punten uit te vergroten, absurde verklaringen te geven of door stereotypen te overdrijven.

De provocatieve coach heeft als doel de client assertiever en expressiever te maken en het zelfbeeld via een omweg te versterken. Voor cliënten die niet geholpen zijn met reguliere ondersteuning in de vorm van steun, zelfreflectie en advies is provocatief coachen een oplossing.

Deze methode wordt o.a. toegepast binnen de gezondheidszorg, het onderwijs, persoonlijke ontwikkelingstrajecten (coaching) en binnen bedrijven en organisaties (bijvoorbeeld m.b.t. motivatie van werknemers of het voorkomen van overbelasting).

Congresprogramma

Nederland loopt voorop op het gebied van provocatief coachen en therapie. Het eerste provocatieve coaching congres ter wereld vindt plaats in Nederland.

Circa 14 sprekers zorgen voor verschillende sessies rondom provocatief coachen en therapie. Naast de sprekers zullen ook workshops en denktanks georganiseerd worden. Voor het gehele congresprogramma, klik HIER.

Tijdens het congres zal psycholoog Jeffrey Wijnberg zijn nieuwste boek presenteren, ‘Niet helpen voor hulpverleners’.

Voor wie?

Coaches, coachende leidinggevenden, begeleiders en andere geïnteresseerden.

Locatie & datum

Zaterdag 28 september, Berg en Dal bij Nijmegen, Fletcher Hotel Holthurnsche Hof.

Kosten

€ 195,– inclusief koffie, thee en lunch.

>>> Meer informatie en aanmelden

Gegevens

Datum:
28 september
Kosten:
€195

Organisator

Instituut voor Eclectische Psychologie
Website:
https://www.iepdoc.nl/

Locatie

Hotel Holthurnsche Hof, Berg en Dal