BG_bird2100% onafhankelijk
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dagtraining ‘Profileren zonder Opscheppen’

29 september 2020

€795

In de training ‘Profileren zonder Opscheppen’ van Room to Grow leer je hoe je jezelf op de profileren zonder opscheppenkaart zet, op een manier die bij jou past. Je hoeft geen haantje te worden om je goed te kunnen profileren, liever niet zelfs!

Je leert anders te denken over werksituaties, jouw gedrag en dat van anderen. Daardoor verandert je gedrag: je wordt effectiever. Je wordt dan meer beoordeeld en gewaardeerd op basis van wie jij bent en wat jij kunt.

Dan wordt er vaker gevraagd naar je mening, je wordt betrokken bij interessante projecten en gevraagd voor een nieuwe functie.

Je leert jezelf ook overtuigender neer te zetten tijdens (beoordelings- of sollicitatie)gesprekken, een punt te maken tijdens een vergadering en je leidinggevende te laten zien welke resultaten jij behaalt.

Bij deze training ontvang je het managementboek ‘Profileren zonder Opscheppen‘.

Voor wie?

Je wilt laten zien dat je een professional bent op een manier die bij jou past. Deze training is voor iedereen die goed zijn werk doet en er niet van houdt om spotlights te staan en zichzelf op de borst te slaan.

Je leert in deze training hoe je zichtbaar kunt zijn, ook als je bescheiden of meer introvert bent. Lees alvast het blog ‘In de spotlights of liever op de achtergrond?’.

De trainer

De trainer haalt jouw talenten naar boven. Zij gaat uit van de kwaliteiten die je al in huis hebt en laat je ervaren hoe je die meer kunt laten zien.

Zij heeft jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en is schrijfster van de boeken ‘Zien ze wel hoe goed je bent?’ en ‘Profileren zonder Opscheppen’.

De training

Deze dagtraining wordt gegeven in een kleine groep van maximaal 8 deelnemers.

Tijdens de training ga je aan de slag met het verwoorden van jouw kwaliteiten en je ontvangt veel praktische tips voor allerlei lastige praktijksituaties.

Tussendoor geniet je van een heerlijke lunch. Twee weken na de training ontvang je reminders, tips en de do’s en don’ts die in de training besproken zijn, zodat je weer even herinnerd wordt aan wat je geleerd hebt. Daardoor wordt het effect van de training verder vergroot.

Deelnemers over de training Profileren zonder Opscheppen

“Heel nuttig, goede uitleg, je wordt met jezelf geconfronteerd en je krijgt praktische tools en concrete voorbeelden om aan jezelf te werken. Er worden voorbeelden van de praktijk gebruikt, je leert praten in een groep. Geweldige training, de beste van de laatste jaren. Trainer verdient een pluim!”

“Een aanrader: de groep is klein is, je krijgt meteen te horen wat beter kan en de benadering is heel persoonlijk. Een mooie mix van persoonlijke aandacht, prettige losse positieve sfeer en (toch) stevige verbeterpunten die steeds per persoon duidelijk werden benoemd; heel knap!”

Locatie, datum en tijd

Rotterdam (direct naast NS station Alexander).
Dinsdag 29 september, 09:45 – 17:00 uur

Check de site van Room to Grow voor andere data en voor de online 1-op-1 training waarmee je direct kunt starten!

Investering

€ 795,- btw-vrij

Meer informatie en aanmelden

Room to Grow
of stuur een mail voor meer informatie naar info@roomtogrow.nl

Gegevens

Datum:
29 september 2020
Kosten:
€795

Locatie

Rotterdam, naast NS Alexander
Schorpioenstraat 298

Organisator

Room to Grow
Site:
https://www.roomtogrow.nl/

Meld je aan en ontvang een week lang elke dag een nieuw artikel.

Gratis 7 premium artikelen in je mailbox?

Kies dan voor BG magazine Plus:

  • Elke maand een nieuwe HR masterclass
  • Online feedback sessies met HR-experts
  • Tijdelijk lifetime korting en extra bonus
BG magazine Plus

HR zonder punaisepoetserij?