BG_bird2100% onafhankelijk
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dagtraining ‘Verpak je Succes’

24 september 2020

€795

Deze personal branding training van Room to Grow gaat over zichtbaar maken wie je bent Verpak je succesen wat je kunt door inhoud en verpakking op elkaar af te stemmen.

Wat is het beeld dat anderen van jou hebben?

Een verkeerde beeldvorming kan ervoor zorgen dat je kans al verkeken is voordat het gesprek begonnen is. Als je echt wilt dat mensen jou zien en serieus nemen, zorg dan dat je met behulp van je verpakking (kleding, houding, communicatie) het verhaal dat je wilt vertellen versterkt en laat kloppen.

Zie je verpakking als een strategische tool om je te profileren als de professional die je bent. Want je wordt niet gezien zoals je bent, maar zoals je waargenomen wordt.

In de training houdt de trainer, een ervaren imago-expert, jou letterlijk en figuurlijk een spiegel voor.

Je krijgt advies over je verpakking en hoe je die optimaal inzet om jouw zakelijke doelen te bereiken. Bij de training ontvang je het managementboek ‘Verpak je Succes‘.

Na de training Verpak je Succes weet je:

  • Hoe jij gezien wordt door anderen en wat het effect daarvan is.
  • Wat de impact is van jouw kleding, houding en communicatie in een gesprek of presentatie en hoe je dit strategisch inzet, op een manier die bij je past.
  • Hoe je afstemt op je gesprekspartner, zodat jouw boodschap ook echt overkomt.
  • Wat je doet om geloofwaardig en vakkundig over te komen in elke situatie.

Voor wie?

Je wilt erkenning krijgen voor wie je bent en wat je doet, maar wel op een manier die bij je past. Want het is je inmiddels duidelijk dat alleen vakkennis onvoldoende is om verder te komen.

Deze training is een must voor elke HR-professional die wil weten wat de impact is van kleding, houding en (non-verbale) communicatie en hoe je die inzet om je zakelijke doel te bereiken. Zodat er bij beslissers een lampje gaat branden met jouw naam erop.

Lees alvast de column ‘De trui als visuele handtekening, do or don’t?’.

De trainer

Een ervaren imago-expert geeft inzicht in de beeldvorming van anderen. Ze leert hoe je jouw kwaliteiten als HR-professional versterkt met een effectieve personal branding en geeft feedback waar je direct mee aan de slag kunt gaan.

De training

Deze dagtraining wordt gegeven in een groep van maximaal 6 deelnemers. De trainingsdag is praktisch en afwisselend, dankzij een mix van theorie, verrassende oefeningen en persoonlijke adviezen van onze imago-expert.

Tussendoor geniet je van een heerlijke lunch.

Twee weken na de training ontvang je reminders, tips en de do’s en don’ts die in de training besproken zijn, zodat je weer even herinnerd wordt aan wat je geleerd hebt. Daardoor wordt het effect van de training verder vergroot.

Deelnemers over de training Verpak je Succes

“Hoe kom je over? En hoe wil je overkomen? Daar zit nog wel eens verschil tussen. Zowel inhoud, niveau, trainer als begeleiding perfect. Zelfs later in het jaar weer advies gevraagd en zeer waardevol advies gekregen. Echt een aanrader!”

“Je kunt nog zoveel kwaliteit en talenten in huis hebben, maar als je imago niet klopt en je niet bewust bent van de impact hiervan, dan zul je nooit zakelijk zichtbaar worden en blijven. Het zijn de kleine handvatten die je aangereikt krijgt in de training, die ervoor zorgen dat je hoge ogen behaalt.”

Locatie, datum en tijd

Naarden (vlakbij Amsterdam)
Donderdag 24 september 2020, 9:30 – 17:00 uur

Check de site van Room to Grow voor andere data én voor de online 1-op-1 training waarmee je direct kunt starten!

Investering

€ 795,- btw-vrij

Meer informatie en aanmelden

Room to Grow
Mail voor meer informatie naar info@roomtogrow.nl

Gegevens

Datum:
24 september 2020
Kosten:
€795
Site:
https://www.roomtogrow.nl/aanbod/verpak-je-succes/

Locatie

Naarden

Organisator

Room to Grow
Site:
https://www.roomtogrow.nl/

Meld je aan en ontvang een week lang elke dag een nieuw artikel.

Gratis 7 premium artikelen in je mailbox?

Kies dan voor BG magazine Plus:

  • Elke maand een nieuwe HR masterclass
  • Online feedback sessies met HR-experts
  • Tijdelijk lifetime korting en extra bonus
BG magazine Plus

HR zonder punaisepoetserij?