Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Gratis online Kennissessie Werk&Scheiding

8 september

gratis

Steeds meer bedrijven zien de voordelen van gespecialiseerde diensten om hun personeel vitaal en duurzaam inzetbaar te houden.

Daardoor vinden HR-adviseurs en verzuim specialisten regelmatig de weg naar de kennissessie Werk&Scheiding: voorkom (langdurig) verzuim bij medewerkers in (echt)scheiding.

Een aanleiding om nieuwe kennis op te doen én kennis te maken met de werkwijze van Werk&Scheiding.

De zomervakantie scheidingspiek

Elk jaar zien we een flinke stijging in (echt)scheidingen na de zomervakantie. De corona-periode zal naar verwachting nog een extra golf aan scheidingen teweeg brengen. Echtscheidingsadvocaten denken aan een toename van 10.000 (!) ten opzichte van andere jaren.

Je kunt je voorstellen dat na een periode van stress en heftige emoties een werknemer niet uitgerust start. Probeer dan maar stevig in je schoenen te blijven staan en je werk goed te doen.

Gevolgen voor medewerker, team én leidinggevende

De impact van een scheiding op een werknemer en de gevolgen ervan voor het team, leidinggevende en organisatie zijn sterk met elkaar verbonden. Als een collega vastloopt, is dat direct en flink merkbaar op de werkvloer:

  • Wat gebeurt er eigenlijk met een medewerker tijdens een scheiding?
  • Waarom loopt de productiviteit terug van zowel de werknemer, het team en als de leidinggevende?
  • Wat zijn hiervan de (financiële) gevolgen voor de organisatie?

Tips en traject

Deze onderwerpen nemen we tijdens de kennissessie onder de loep. Natuurlijk komen er ook heldere tips voor HR-adviseurs, leidinggevenden én organisatie aan bod om verzuimpreventie te verstevigen.

Tot slot krijg je inzicht in de werkwijze van Werk&Scheiding, het coachtraject en hoe duurzame inzetbaarheid en vitaliteit past binnen jouw organisatie. Een interactieve, inspirerende bijeenkomst waar je bij moet zijn!

Datum, tijd

Dinsdag 8 september van 13.00 tot 14.00 uur.

Kosten

Deze kennissessie ter waarde van € 95,- wordt in september gratis aangeboden.

Online kennissessie

De kennissessie wordt online gegeven. Instructies hierover ontvang je na aanmelding.
Dit kan via een mail naar info@werkenscheiding.nl of door te bellen met 06-4500674. Dan krijg je de link van de online meeting opgestuurd.

We zien je graag op 10 september!

Gegevens

Datum:
8 september
Kosten:
gratis

Locatie

Online

Organisator

Werk&Scheiding
Website:
https://www.werkenscheiding.nl/