Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Masterclass ‘Activeren bij verzuim en inzetbaarheid’

juni 13

€ 150

Gesprekken over ziekteverzuim zijn helemaal geen energievreters. Sterker nog, ze versterken zowel de relatie als de inzetbaarheid.

Het is echt mogelijk: de regie bij de medewerker leggen en de leidinggevende als inspirator. In de praktijk zien we dagelijks resultaat: op een energie-gevende manier elkaar activeren. Wil je dat ook? Dat vraagt dan wel om een radicaal andere kijk op ziekteverzuim.

Zelf doen werkt!

In hun inmiddels zeer breed verspreide boek ‘Activeringsgesprekken‘ presenteren Gaston Dollevoet, Herman Evers en Alex van der Wal hun visie op werk, inzetbaarheid en de relatie tussen werknemers en werkgevers. Ze bieden hierin met veel praktische voorbeelden uit hun trainerspraktijk een effectieve aanpak voor het beheersen van jezelf en het hanteren van de juiste activeringstechnieken. Want zelf doen werkt!
Herman Evers Gaston Dollevoet Alex van der Wal

Beleef het zelf in een handzaam programma van drie uur met twee van de auteurs. Je doet veel inspiratie op om een ander ‘sociaal contract’ te sluiten en een effectieve dialoog te voeren.

Daarnaast neem je na afloop het boek ‘Activeringsgesprekken‘ mee naar huis én de bijbehorende activeringstechniekenkaart (nieuw!).

Je leert hierbij van de praktijkervaring van Gaston en Alex en de andere deelnemers. We heten je graag welkom bij een volgende stap op jouw weg naar een nóg betere aanpak in uw organisatie of team.

Wanneer?

13 juni 2019 van 14.00 – 17.00 uur

Locatie

Oudlaen vergadercentrum, Utrecht.

Kosten

€ 150,– per persoon excl. 21% BTW.
Let op! Een collega mag voor de helft van de prijs mee! Deze prijs is inclusief het boek ‘Activeringsgesprekken‘ en de activeringstechniekenkaart.

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden.

Gegevens

Datum:
juni 13
Kosten:
€ 150
Website:
https://inzetbaarheidalsservice.nl/

Locatie

Oudlaen Vergadercentrum, Utrecht
Oudlaan 4
Utrecht,