Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Masterclass ‘Leef je waarden’

25 september

€ 245

leef je waarden

Je staat er niet dagelijks bij stil, maar weet jij wat je kernwaarden zijn? Wanneer je weet wat voor jou echt waardevol en belangrijk is, kun je in de waan van de dag ook gemakkelijker koers houden.

Waarden geven richting aan ons handelen, aan hoe we in het leven willen staan. Zonder je waarden in het vizier kun je je stuurloos voelen en moeilijk je weg weten te vinden in de mogelijkheden die je tot je beschikking hebt. Dan bestaat de kans dat je je laat leiden door je omgeving, economische omstandigheden of wat anderen belangrijk vinden. Zo kunnen we onbewust van onze waarden afraken. En dat geeft onrust en onvrede.

Jouw waarden

In deze masterclass sta je stil bij jouw waarden en onderzoek je in hoeverre je deze ook daadwerkelijk leeft. Je ervaart welke waarden je meer zou willen leven en hoe je deze als een kompas in jouw dagelijks leven kan verankeren.

Zo kun je koersvast handelen in lijn met wat voor jou belangrijk is, zonder afgeleid te worden door hinderlijke gedachten als ‘ja maar, wat nou als…had in niet beter…’

We werken in deze masterclass met werkvormen uit Acceptance and Commitment Therapy (ACT). ACT is wetenschappelijk bewezen effectief en gaat over mentale flexibiliteit, loskomen van gedachten en gevoelens, uit je gewoontepatronen stappen en handelen in lijn met je waarden en verlangens. Wil je de ACT werkvormen op het gebied van ‘leven naar je waarden’ inzetten voor jezelf of in de begeleiding van anderen? Schrijf je in voor de Masterclass:

Datum

25 september van 13.00 – 17.00 uur

Locatie

The Colour Kitchen, Prinses Christinalaan 1, Utrecht

Prijs

€ 245,- exclusief btw, inclusief handleiding werkvormen

Meer informatie?

Annette Aarts, 06 – 21 555 285, annette@anderseigen.nl

Deelnemers

maximaal 12

Accreditatie

BA&O, NVvA, OOA, Registerplein, ADAP

Inschrijven

www.anderseigen.nl/mentale-flexibiliteit

Gegevens

Datum:
25 september
Kosten:
€ 245
Website:
www.anderseigen.nl/mentale-flexibiliteit

Locatie

The Colour Kitchen
Prinses Christinalaan 1
Utrecht,Nederland

Organisator

Anders Eigen, Annette Aarts
Telefoon:
06 – 21 555 285