Goede software voor dagelijks gebruik

0
1496

Volgens Track is goede verzuimbegeleiding teamsport. Goede software ‘voor dagelijks gebruik’ maken ook. Niet ‘zelf’ IT dingen bedenken, maar werkbare ideeën bij klanten halen. Track heeft vier softwareoplossingen voor arboprofessionals

  • Track Verzuim is een compleet verzuimsoftware pakket dat het inzicht én de instrumenten biedt om gericht met verzuim aan de slag te gaan. De software stroomlijnt de uitwisseling van gegevens tussen de verzuimende medewerker, zijn leidinggevende, de casemanager en de bedrijfsarts.
  • Pim staat voor Praten in Mogelijkheden.
    PIM inventariseert functionele beperkingen en vertaalt deze naar arbeidsmogelijkheden. Wat kan je nog wél? Dat is de vraag die PIM beantwoordt. PIM steunt op een database met gedetailleerde informatie over alle functies in Nederland. Hiermee kan PIM werknemers en casemanagers geautomatiseerd en privacyproof adviseren over de taken die niet meer kunnen en taken die ondanks de beperkingen van ziekte nog wél kunnen!
  • IRIS: het internet biedt kansen om uw verzuimaanpak te verbeteren. IRIS is een digitale online ziekmelding die de achtergronden van verzuim inventariseert en de kans berekent dat een melding langer dan zes weken gaat duren. Zodat u snel kunt handelen als dat nodig is. Privacyproof!
  • BA-Planner is een gebruiksvriendelijke planningsmodule die casemanagers helpt online bedrijfsarts consulten in te plannen op basis van beschikbaarheid artsen en spreekuurlocaties.

Voor meer informatie gaat u naar de website van Track Software