BG_bird2100% onafhankelijk
BG magazine PlusJaar 111 | Adviesvaardigheden voor HR professionals

11 | Adviesvaardigheden voor HR professionals

Een wijs man zei eens dat geen advies het beste advies is dat een adviseur kan geven.

Masterclass

Bekijk de preview


Koop deze masterclass


Deze maand gaan we het hebben over adviesvaardigheden. Daarvoor hebben we gesproken met Cecile de Roos, arbeids- en organisatiedeskundige. Ze is auteur van boeken als ‘Succesvol adviseren’ en ‘Van RI&E naar cultuurverandering’ en kerndocent bij en medeoprichter van de Nederlandse Academie voor Arbeidswetenschappen (NAAW). Cecile adviseert organisaties bij duurzame inzetbaarheid, organisatievraagstukken en psychosociale arbeidsbelasting.

Als HR-professional ben je meer en meer een sparringpartner. Van de directie, van je leidinggevende, maar ook van bijvoorbeeld de OR en medewerkers. Adviesvaardigheden zijn ontzettend belangrijk in je dagelijkse werkzaamheden, er wordt een deskundig advies van je verwacht, maar ook een advies dat in lijn is met de organisatie. Maar ben jij je bewust van je stijl van communiceren? Wat is eigenlijk een goed advies? En hoe voer een effectief adviesgesprek?

We hebben Cecile alles gevraagd wat jij over dit onderwerp zou moeten weten.

In deze masterclass over adviesvaardigheden leer je hoe je, door de juiste vragen te stellen, voortaan gevraagd wordt om advies te geven over vraagstukken waar jij van smult.

Meld je aan en ontvang een week lang elke dag een nieuw artikel.

Gratis 7 premium artikelen in je mailbox?

Kies dan voor BG magazine Plus:

  • Elke maand een nieuwe HR masterclass
  • Online feedback sessies met HR-experts
  • Tijdelijk lifetime korting en extra bonus
BG magazine Plus

HR zonder punaisepoetserij?