BG_bird2100% onafhankelijk
BG magazine Plus Alle masterclasses 12 | Adviesvaardigheden voor HR professionals

12 | Adviesvaardigheden voor HR professionals

Een wijs man zei eens dat geen advies het beste advies is dat een adviseur kan geven.

Masterclass

Koop deze masterclass

Deze maand gaan we het hebben over adviesvaardigheden. Daarvoor hebben we gesproken met Cecile de Roos, arbeids- en organisatiedeskundige. Ze is auteur van boeken als ‘Succesvol adviseren’ en ‘Van RI&E naar cultuurverandering’ en kerndocent bij en medeoprichter van de Nederlandse Academie voor Arbeidswetenschappen (NAAW). Cecile adviseert organisaties bij duurzame inzetbaarheid, organisatievraagstukken en psychosociale arbeidsbelasting.

Als HR-professional ben je meer en meer een sparringpartner. Van de directie, van je leidinggevende, maar ook van bijvoorbeeld de OR en medewerkers. Adviesvaardigheden zijn ontzettend belangrijk in je dagelijkse werkzaamheden, er wordt een deskundig advies van je verwacht, maar ook een advies dat in lijn is met de organisatie. Maar ben jij je bewust van je stijl van communiceren? Wat is eigenlijk een goed advies? En hoe voer een effectief adviesgesprek?

We hebben Cecile alles gevraagd wat jij over dit onderwerp zou moeten weten.

In deze masterclass over adviesvaardigheden leer je hoe je, door de juiste vragen te stellen, voortaan gevraagd wordt om advies te geven over vraagstukken waar jij van smult.

Tagdiv Cloud library - template content.

Elke week de beste HR-tips?

Ontvang onze beste tips, het laatste nieuws en de beste artikelen in jouw vakgebied.

Bonus: 5 gratis premium artikelen!

Als je je inschrijft krijg je van ons elke dag één van de 5 beste artikelen van de afgelopen periode toegestuurd. Die artikelen zijn normaal alleen voor betalende abonnees beschikbaar, maar kun jij nu dus ook lezen. Helemaal gratis!

Alle artikelen op BG magazine lezen?

Word nu abonnee voor

en bespaar € 60,– !

€ 37,–

Alle artikelen op BG magazine lezen?

Word nu abonnee voor

en bespaar € 60,– !

€ 37,–

Je ontvangt ook elke week onze beste HR-tips, het laatste nieuws en de beste artikelen in jouw vakgebied.

Gratis 5 premium artikelen lezen?

Je krijgt van ons elke dag één van de 5 beste artikelen van de afgelopen periode toegestuurd. Die artikelen zijn normaal alleen voor betalende abonnees beschikbaar, maar kun jij nu dus ook lezen. Helemaal gratis!