BG_bird2100% onafhankelijk
BG magazine PlusJaar 13 | Hoe je HR projecten succesvol maakt

3 | Hoe je HR projecten succesvol maakt

Waarom je veel meer projecten doet dan je denkt, hoe je het spel van projecten speelt en hoe je projecten tot een goed eind brengt.

Masterclass

Bekijk de preview


Koop deze masterclass


Een masterclass over projecten is ontzettend nuttig. Omdat je meer projecten doet als HR-adviseur of HR-businesspartner dan je zou denken. En omdat te veel van die projecten uiteindelijk niet zo succesvol zijn als je zou willen.

Bloed, zweet en tranen zit er in jouw levenswerk en dan levert het niet op wat je wilde. Dat is zonde toch? Dus daarom deze HR Masterclass, omdat je met vrij simpele veranderingen in je aanpak hele goede resultaten kan bereiken.

Projectmatig werken is overigens totaal iets anders dan procesmatig werken. Projectmatig werken helpt je om grip te krijgen op je werk. Om tijdig bij te sturen als de omgeving waarin je werkt verandert. Niet pas aan het einde als alles is opgeleverd, maar al eerder zodat je je project kunt bijsturen.

En reken maar dat die omgeving verandert, dat weet je zelf ook wel. Vandaag word je nog overspoeld door 300 sollicitaties op de arbeidsmarkt en morgen is er geen kip te vinden om die ene functie te vervullen. Vandaag is ‘talentmanagement’ misschien een hot item maar morgen is iedereen het weer vergeten. Vandaag draait alles om de volgende board meeting maar na die board meeting gaat iedereen weer back to business. Alles moet snel, moet gisteren klaar zijn en kan morgen weer anders zijn.

En je hoort ons niet klagen, hè. Want dat is juist wat werken in HR ook zo leuk kan maken. Alleen een beetje grip is dan wel lekker. Toch?

Na deze masterclass begin je nooit meer zomaar aan een project, maak je je baas bloednieuwsgierig naar je volgende project en ben je ineens het beste meisje of jongetje van de klas.

Tagdiv Cloud library - template content.

Meld je aan en ontvang een week lang elke dag een nieuw artikel.

Gratis 7 premium artikelen in je mailbox?

Kies dan voor BG magazine Plus:

  • Elke maand een nieuwe HR masterclass
  • Online feedback sessies met HR-experts
  • Tijdelijk lifetime korting en extra bonus
BG magazine Plus

HR zonder punaisepoetserij?