BG_bird2100% onafhankelijk
BG magazine PlusJaar 18 | Personal Branding

8 | Personal Branding

Een boodschap die klopt

Masterclass

Download PDF

Personal branding, dat is toch voor opscheppers? We horen zo vaak van HR professionals dat ze niet gezien worden, of dat HR als vak niet genoeg gezien wordt. Terwijl wij als we jullie ontmoeten vooral gedreven en stevige professionals zien die echt wat te melden hebben. Ergens gaat er dus iets mis. Misschien wel in het positioneren van jezelf als HR professional. Dus misschien is personal branding dan toch wel een belangrijk thema.

Deze keer spreken we met Sascha Bertus, de imago-expert van Nederland. Ze is auteur van het boek ‘Verpak je Succes’, managing partner van Room to Grow en helpt professionals zoals jij met aansprekende programma’s als de Sollicitatie Wasstraat, Profileren zonder Opscheppen en Overtuigend Stemgebruik om meer zichtbaar te zijn en beter te presenteren.

We zijn opgevoed met ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’. Dat is jammer, want als je jouw plan niet goed over de bühne weet te brengen, dan wordt jouw voorstel nooit serieus genomen. In deze masterclass leer je hoe je uiterlijk, stem en gedrag afstemt op de ontvanger, zodat alles aan jouw boodschap ineens klopt.

Bekijk de online meeting

Meld je aan en ontvang een week lang elke dag een nieuw artikel.

Gratis 7 premium artikelen in je mailbox?

Kies dan voor BG magazine Plus:

  • Elke maand een nieuwe HR masterclass
  • Online feedback sessies met HR-experts
  • Tijdelijk lifetime korting en extra bonus
BG magazine Plus

HR zonder punaisepoetserij?