Met welke 3 HR beleidsthema’s ga jij aan de slag?

0
332

BG magazine is afgelopen januari samengegaan met HR Navigator, de grootste HR vergelijkingssite van Nederland.

Het afgelopen jaar heeft HR Navigator aan 1.750 werkgevers gevraagd welke HR-thema’s op dit moment belangrijk voor ze zijn.

Op nummer 1 staat “vertrouwen” met vlak daarachter “betrokkenheid”. “Werkklimaat” is als derde het meest genoemde thema waar men mee bezig is.

Opvallend genoeg ziet deze top drie er heel anders uit dan bij andere onderzoeken over dit onderwerp. Volgens ADP staan juist de thema’s duurzame inzetbaarheid, arbeidsmarktcommunicatie en opleidingsbeleid bovenaan op de agenda van de meeste HR-afdelingen. En volgens een onderzoek van Raet zouden de HR-professionals zich voornamelijk bezig moeten houden met duurzame inzetbaarheid, HR-strategie en workforce management.

Publiek Perspectief noemt onder andere arbeidsmarkt, werkgeluk, strategische personeelsplanning, duurzame inzetbaarheid en employee experience als belangrijke thema’s voor het komende jaar.

HR Navigator is benieuwd wat jou bezighoudt! Met welke 3 HR-thema’s ga jij het komende jaar aan de slag? Vul de enquête in en maak kans op een boekenbon!