Partner worden van BG magazine?

partner BG magazineWil je partner worden van BG magazine, dan kies je voor een partnerpakket. Jouw organisatie is dan gedurende een jaar prominent zichtbaar op de website BG magazine.nl én in de wekelijkse digitale nieuwsbrief: de E-zine.

Er zijn 3 soorten pakketten die zich van elkaar onderscheiden door de periode. Alle onderstaande 6 onderdelen zitten in ieder partnerpakket. Het pakket kan op iedere gewenste datum ingaan.

De samenstelling van het pakket

  1. Jouw (geanimeerde) banner (logo) staat op vrijwel iedere pagina van BG magazine.
  2. Inhoudelijke artikelen op BG magazine van max. 1.500 woorden + logo met doorplaatsing in de nieuwsbrief. Plaatsing in een van themaboxen op de homepage gedurende een aantal weken. Voor alle bezoekers zichtbaar, dus niet alleen voor abonnees. Onderwerp en plaatsingsmoment in overleg met de redactie.
  3. Jouw logo (+ hyperlink) staat in de wekelijkse E-zine bij “Deze nieuwsbrief wordt gesponsord door”. De nieuwsbrief gaat naar ruim 5.800 professionals.
  4. Voor medewerkers of relaties een persoonlijk abonnement op BG magazine t.w.v.
    € 87,– per jaarabonnement.
  5. Advertenties in de E-zine van BG magazine met ruimte voor je logo, een triggertekst van 50 woorden en hyperlink naar uw website. Plaatsingsmomenten in overleg en op basis van beschikbaarheid. De nieuwsbrief gaat naar ruim 5.800 professionals.
  6. Een bedrijfsprofiel op BG magazine: jouw organisatie heeft een eigen pagina op BG magazine.nl onder “links” met logo en bedrijfsomschrijving. Het logo draait ook mee in de carrousel op vrijwel alle pagina’s op BG magazine bij “Geselecteerde aanbieders”.
  Uiting Pakket 1 Pakket 2 Pakket 3
1 banner homepage 1 jaar 6 mnd. 3 mnd.
2 Artikelen inhoudelijk 4 2 1
3 Logoplaatsing in E-zine 1 jaar 1 jaar 1 jaar
4 Abonnementen voor medewerkers/relaties 20 10 5
5 Advertenties in E-zine 4 2 1
6 Bedrijfsprofiel 1 1 1
  Prijzen € 6.950 € 4.500 € 2.500

Prijzen exclusief 21% BTW

Wie bezoekt BG magazine?

BG magazine wordt bezocht door bedrijfsartsen, (register) casemanagers, arbeidsdeskundigen, arbeids- & organisatiedeskundigen, HR-professionals en overige betrokkenen op het gebied van arbo, verzuim, preventie, re-integratie en duurzame inzetbaarheid.

Ja, ik heb interesse in een partnerpakket en ontvang graag geheel vrijblijvend een voorstel

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil graag eerst meer informatie over een partnerpakket en stuur een mail met mijn contactgegevens.