Abonnement BG magazine

BG magazine is het grootste online magazine over HR en ondersteunt de dagelijkse praktijk van HR-professionals met 100% onafhankelijke informatie over Arbo, Verzuim, Duurzame Inzetbaarheid, Preventie, Vitaliteit, Re-integratie, PSA en HRM.

Een introductie-abonnement op BG magazine kost je maar € 37,– (incl. 9% BTW). Een korting van 50,–! Met dit abonnement heb je een jaar lang toegang tot àlle publicaties op BG magazine. Vanaf het tweede jaar ga je je € 87,– betalen.

Met een introductie abonnement krijg je voor maar 10 cent per dag:

✓ Onbeperkt toegang tot álle artikelen, het laatste nieuws, columns en video’s
✓ 100% onafhankelijke HR-journalistiek
✓ De nieuwste publicaties direct in je mailbox
✓ Korting op workshops en het plaatsen van vacatures
✓ Geen overkill aan duizenden artikelen die je toch niet leest
✓ De beste én meest relevante artikelen in jouw vakgebied.

 

Goed om te weten:

✓ Een introductieabonnement op BG magazine kost je slechts € 37,– (incl 9% BTW). Je bent dan een jaar lang abonnee.

✓ Vanaf het 2e abonnementsjaar betaal je de reguliere abonnementsprijs van € 87,– (incl. 9% BTW, jaarlijkse indexatie).

✓ Online abonnementen, ook introductie-abonnementen, worden jaarlijks stilzwijgend verlengd tegen de dan geldende abonnementsprijs.

✓ Opzeggen: wij accepteren alleen opzeggingen via de mail. Dan gaat heel gemakkelijk via de pagina opzeggen abonnement. Opzeggen doe je uiterlijk een maand voor aanvang van het nieuwe abonnementsjaar.

✓ Bij een beëindigd abonnement kun je bij een nieuwe aanmelding binnen het jaar geen gebruik maken van de verlaagde introductieprijs. We berekenen dan het reguliere abonnementstarief.

✓ Een abonnement op BG magazine is persoonsgebonden. Jouw login gegevens zijn dus persoonlijk en mag je niet delen met meerdere mensen.

✓ Wil je een abonnement voor meerdere personen? Een groepsabonnement heb je al vanaf 10 personen, bijvoorbeeld voor je medewerkers of relaties. Het eerste jaar betaal je € 30,– per abonnement, vanaf het 2e jaar € 65,– in plaats van € 87,–. Voor meer informatie ga je naar Groepsabonnement

✓ BG magazine is een vaktijdschrift voor de zakelijke markt. Hier geldt niet de gewijzigde regelgeving die van toepassing is op de particuliere (tijdschriften) markt betreffende de mogelijkheid om per maand op te zeggen. Je abonnement wordt stilzwijgend verlengd voor de looptijd van een jaar.