BG_bird2100% onafhankelijk
BG_bird2100% onafhankelijk

NieuwsNieuws

Vraag-en-antwoordVraag en antwoord

BedrijfsprofielBedrijfsprofiel

Equilar is een landelijke arbodienst die gespecialiseerd is in het opzetten en uitrollen van het eigen regie model.

Daarnaast volgen wij de marktontwikkelingen op de voet.

Zo ondersteunen wij organisaties om preventie- en duurzaam inzetbaarheidsbeleid te ontwikkelen. Equilar kan de gehele preventie-, verzuim en re-integratie dienstverlening voor uw organisatie verzorgen.

De dienstverlening wordt op maat van uw organisatie uitgewerkt en uitgevoerd door zelfstandige bedrijfsartsen, verzuimcoaches en specialisten die nauw betrokken worden bij uw organisatie.

De naam Equilar is opgebouwd uit ‘Equil’ > équilibre (balans in het Frans) en de ‘ar’ van arbeid/arbo. Met deze naam willen wij, samen met onze klanten balans brengen in arbeid- en ziekteverzuim, goed werkgever- en nemerschap, in het delen en nemen van verantwoordelijkheden van werkgever en werknemer en niet als laatste de balans in de samenwerking tussen onze klanten en het Equilar-team.

Het doel van Equilar is om uw organisatie op HRM gebied en arbodienstverlening in het bijzonder, gezamenlijk naar een ‘next level’ te brengen.

Voor meer informatie gaat u naar www.equilar.nl

Deel dit artikel

Tagdiv Cloud library - template content.

Elke week de beste HR-tips?

Ontvang onze beste tips, het laatste nieuws en de beste artikelen in jouw vakgebied.

Bonus: 5 gratis premium artikelen!

Als je je inschrijft krijg je van ons elke dag één van de 5 beste artikelen van de afgelopen periode toegestuurd. Die artikelen zijn normaal alleen voor betalende abonnees beschikbaar, maar kun jij nu dus ook lezen. Helemaal gratis!