verzuimsystemen privacy Humannet

Humannet past beveiliging verzuimsysteem aan na onderzoek CBP

Het College bescherming persoonsgegevens heeft tijdens onderzoek geconcludeerd dat de beveiliging van de verzuimsystemen van VCD Humannet B.V. tekort schoot.
verzuimsystemen keurmerk

VerzuimSignaal voorzien van keurmerk Veilig HR-systeem

Met het certificaat is aan te tonen dat de online verzuimsoftware voldoet aan strenge veiligheidscriteria voor privacygevoelige gegevens.
WGA-premie

Verzuim niet werkgerelateerd, moet ik toch WGA-premie betalen?

Ik heb op dit moment een paar medewerkers die langdurig ziek zijn. Pas de laatste maanden zijn wij wat actiever geworden met de begeleiding van deze medewerkers. Ik heb gehoord dat dit consequenties kan hebben voor de WGA-premie die ik betaal. Het verzuim van deze medewerkers heeft niets met het werk te maken, moet ik dan toch betalen?
onderzoek HR-systemen verzuimsystemen

HRM softwaresystemen: één pot nat?

Uitkomsten van het jaarlijkse onafhankelijke onderzoek naar HRM-systemen, editie 2014.
app chronische ziekte

Arbeidspositie chronisch zieken versterkt

Twaalf patiëntenorganisaties hebben de Arbeidsparticipatietool ontwikkeld: een site en een app die de arbeidspositie van mensen met een (chronische) aandoening versterkt.
medisch dossier

Wisselen van arbodienst, wat doen we met de verzuimdossiers?

Wij zijn van plan te gaan wisselen van arbodienst, maar willen wel zeker weten dat we de (medische) dossiers van medewerkers behouden. We werken met het systeem van de arbodienst en willen nu echt zelf de regie gaan nemen. Hoe werkt dat dan met de verzuimdossiers?
verzuimsystemen privacy

Privacy de baas! – deel 2

Kies vooral een passend en veilig systeem, want de eisen en wensen aan de ene kant en de mogelijkheden aan de andere kant bepalen dat er niet ‘een beste systeem’ voor iedereen bestaat.
privacy medisch dossier

Angels and Devils

Bedrijfsarts Pieter de Jongh vindt dat het tijd is om te kijken naar hoe wij met onze privacy omgaan. Hij vermoedt dat er een complottheorie is...
verzuimsystemen privacy

Bent u klaar voor de Verzuimpolitie? – deel 1

Naar aanleiding van de nieuwste onthullingen in Zembla, heeft VerzuimSystemen.nl de aanbieders van de belangrijkste verzuimregiesystemen gevraagd wat zij zoal aan maatregelen treffen om aantoonbaar veilig en CBP-proof te zijn.
verzuimsysteem

Verzuimsystemen anno 2012

BG magazine houdt voor haar lezers al vele jaren de arbo- en verzuimmarkt in de gaten. De verzuimsystemen ondergaan elk jaar de kritische blik van een doortastend testteam. In dit artikel de uitkomsten van het onderzoek 2012.

Laatste nieuws over Tools

Meest gelezen over Tools

Veelgestelde vragen

Geselecteerde aanbieders