Uw vacature online op BG magazine

Uw vacature plaatsen wij tegen een bedrag van € 125,– (excl. 21% BTW) bij ons overzicht vacature BG magaziinevan Vacatures.

  • De vacature staat op een eigen pagina en is ook nog eens zichtbaar op de meeste pagina’s op BG magazine in de rechterkolom onder het blok “Vacatures”.
  • De vacature staat 2 maanden op BG magazine. Verlenging is mogelijk tegen dezelfde condities.
  • De vacatures op BG magazine worden gedeeld via Twitter, Facebook, de LinkedIn groep van BG magazine – BG Prof – en overige vakgerelateerde LinkedIn groepen.

Uw vacature in de E-zine

U kunt uw vacature ook laten plaatsen in een van de E-zines van BG magazine, onze digitale nieuwsbrief. U hebt met 100 woorden ruimte voor uw boodschap, uw logo en een hyperlink naar een landingspagina binnen uw website (of naar de online plaatsing op BG magazine).

De kosten van een E-zine plaatsing zijn € 295,– (excl. 21% BTW).

Met deze E-zine plaatsing komt uw vacature direct onder de aandacht van meer dan 5.500 professionals die werkzaam zijn binnen bedrijfsgezondheid.

Combideal: uw vacature online én in de E-zine

Kiest u voor een online plaatsing in combinatie met een plaatsing in de E-zine, dan geniet u extra voordeel. U betaalt niet € 420,– maar € 375,– (excl. 21% BTW).

Wie leest BG magazine?

BG magazine wordt gelezen door bedrijfsartsen, casemanagers, arbeidsdeskundigen, HR-professionals en overige betrokkenen op het gebied van arbo, verzuim, preventie, re-integratie en duurzame inzetbaarheid.

Meldt u vrijblijvend aan voor een vacaturevermelding op BG magazine en ontvang een offerte