BG_bird2100% onafhankelijk
BG magazine Plus Alle masterclasses 1 | Duurzame Inzetbaarheid

1 | Duurzame Inzetbaarheid

Hoe leg je de fundering voor een duurzame inzetbaarheidsbeleid dat elke storm kan doorstaan?

Masterclass

Koop deze masterclass

Duurzame inzetbaarheid is al meer dan 10 jaar een belangrijk thema voor organisaties. Het is zo’n containerbegrip, iedereen verstaat er weer wat anders onder. Bij de een gaat het over gezonde voeding of hoe je kroketten uit de kantine bant, bij de ander over bevlogen medewerkers en het verhogen van productiviteit.

Toen ik me voor het eerste verdiepte in het onderwerp wist niemand eigenlijk precies wat het was. Of het werd afgedaan als de nieuwste hype. Een hype die veel geld kostte en waarvan het maar de vraag was of het wat zou opleveren. Inmiddels staat Duurzame Inzetbaarheid al jaren in de top 3 van meest genoemde HR-thema’s. Er zijn weinig bedrijven die het nog afdoen als een geldverslindende hype.

Want duurzame inzetbaarheid raakt inmiddels bijna alle organisaties. Niet alleen gaan we later met pensioen en moeten medewerkers dus langer fit zijn, maar in sommige sectoren is ook nog een schreeuwend tekort aan medewerkers. Het behouden en gezond houden van medewerkers die je wel hebt, is dus steeds belangrijker.

Duurzame Inzetbaarheid is dus zeker geen hype meer. Maar een ding is al die tijd niet veranderd, het is een thema waar medewerkers, hun werkgevers én dienstverleners mee worstelen.

Wist je dat 70% van de Duurzame Inzetbaarheid projecten niet succesvol zijn? Met deze masterclass leer je hoe je dit voorkomt en maak je van Duurzame Inzetbaarheid wel een succes.

Tagdiv Cloud library - template content.

Elke week de beste HR-tips?

Ontvang onze beste tips, het laatste nieuws en de beste artikelen in jouw vakgebied.

Bonus: 5 gratis premium artikelen!

Als je je inschrijft krijg je van ons elke dag één van de 5 beste artikelen van de afgelopen periode toegestuurd. Die artikelen zijn normaal alleen voor betalende abonnees beschikbaar, maar kun jij nu dus ook lezen. Helemaal gratis!

Alle artikelen op BG magazine lezen?

Word nu abonnee voor

en bespaar € 60,– !

€ 37,–

Alle artikelen op BG magazine lezen?

Word nu abonnee voor

en bespaar € 60,– !

€ 37,–

Je ontvangt ook elke week onze beste HR-tips, het laatste nieuws en de beste artikelen in jouw vakgebied.

Gratis 5 premium artikelen lezen?

Je krijgt van ons elke dag één van de 5 beste artikelen van de afgelopen periode toegestuurd. Die artikelen zijn normaal alleen voor betalende abonnees beschikbaar, maar kun jij nu dus ook lezen. Helemaal gratis!