Adverteren

Bladformule

BG magazine is de grootste website over bedrijfsgezondheid en ondersteunt de dagelijkse praktijk van professionals uit het vakgebied met onafhankelijke informatie over Arbo, Verzuim, Duurzame Inzetbaarheid, Preventie, Vitaliteit, Re-integratie, PSA en HRM.

Doelgroepdoelgroep BG magazine

(Register) casemanagers, bedrijfsartsen, P&O-medewerkers, HR-adviseurs en -managers, arbeidsdeskundigen, arbo- en verzuimcoördinatoren, arbeids- en organisatiedeskundigen, verzuimcoaches, arbeidshygiënsten, veiligheidsdeskundigen, medisch specialisten, financiële directies en afdelingen, verzekeraars, assurantietussenpersonen en overige betrokkenen.

Bereik website

Unieke bezoekers: 8.000 per maand
Pageviews: 20.000 per maand

BG magazine E-zine

Verschijning: 1 x per week (wijzigingen voorbehouden)
Bereik: ruim 6.000  lezers


Je logo op toppositie

Het logo van jouw organisaties met hyperlink naar jouw website staat op een prominente plek en is zichtbaar op nagenoeg alle pagina’s op BG magazine. De kosten voor een banner voor de periode van een maand bedragen € 295,– excl. 21% btw.

>>> Voor meer informatie over je logo op BG magazine klik je hier

Uw event/workshop in de Agendaagenda BG magazine

Berichten over evenementen, symposia, workshops, trainingen, opleidingen, open dagen, studiedagen en vakbeurzen plaatsen wij tegen een vergoeding van € 95,– in de Agenda (excl. 21% BTW).

>>> Voor meer informatie over een agendavermelding op BG magazine, klik je hier

Advertentie E-zine

Met een advertentie in de E-zine – een teaser tekst + logo + hyperlink – komt men direct via een link op je eigen website. Je hebt een advertentie in de E-zine al vanaf € 125,–.

Neem voor de mogelijkheden contact op met ons door een mail te sturen naar info@bgmagazine.nl

Vacature

Jouw vacature plaatsen wij tegen een bedrag van € 95,– (excl. 21% BTW) bij ons overzicht van Vacatures. Je vacature krijgt meerdere malen een vermelding in de E-zine vacature BG magaziinevan BG magazine en blijft gedurende twee maanden op de site staan.

Voor een bedrag van € 245,– (excl. 21% BTW) krijgt je vacature bovendien een prominente plek in de E-zine met een omschrijving (max. 50 woorden) en een logo. Hiermee kom je direct onder de aandacht van ruim 6.500 professionals binnen bedrijfsgezondheid.

Voor meer informatie, stuur een mail naar info@bgmagazine.nl met je contactgegevens.

Eigen pagina op BG magazine: een bedrijfsprofiel

Je kunt ook een uitgebreid bedrijfsprofiel plaatsen. Je krijgt dan een eigen pagina op BG magazine. Een bedrijfsprofiel voor het eerste jaar heb je al voor € 249,– (excl. 21% BTW).

>>> Voor meer informatie over het bedrijfsprofiel klik je hier

Promotioneel artikel: een advertorial

Wilt je jouw expertise onder de aandacht brengen van de lezers van BG magazine in de vorm van een wervende tekst? Je levert een artikel aan en BG magazine verzorgt de eind- en beeldredactie, logo als beeld plaatsen is ook mogelijk.

Klik hier voor een voorbeeld van een advertorial

Een advertorial plaatsen wij door in onze E-zine waarmee jij of je organisatie ook nog eens direct onder de aandacht komt van de ruim 6.000 nieuwsbrieflezers. Bovendien krijgt je advertorial gedurende een aantal weken een prominente plaats in een van de themablokken op de homepage.

De kosten voor een promotioneel artikel – een advertorial – bedragen € 395,– (excl. 21% BTW).

Wil je meer informatie over een advertorial, stuur dan een mail naar info@bgmagazine.nl met je contactgegevens.

Ik wil graag de pdf met uitgebreide informatie ontvangen over adverteren via BG magazine.

Partnerpakket

Kies je voor een partnerpakket, dan is je organisatie gedurende een jaar prominent zichtbaar op de website BG magazine.nl én in de wekelijkse digitale nieuwsbrief: de E-zine.

Er zijn 3 soorten pakketten die zich van elkaar onderscheiden door de periode van een kwartaal, een half jaar of een jaar. Het pakket kan op iedere gewenste datum ingaan.

Wil je meer informatie over het partnerpakket, stuur dan een mail naar info@bgmagazine.nl met je contactgegevens.

Link

Het is mogelijk als aanbieder opgenomen te worden in ons diensten- en leveranciersaanbod. Plaatsing van een link kost € 35,– per jaar (excl. 21% BTW).

Persbericht

BG magazine is geïnteresseerd in nieuws over arbo, verzuim, re-integratie,persbericht BG magazine preventie, duurzame inzetbaarheid, HRM, productiviteit, bevlogenheid en vitaliteit.

Heb je een persbericht dat nieuwswaarde bevat en geen wervend karakter heeft, dan ontvangen wij deze graag. Stuur het bericht naar info@bgmagazine.nl

De redactie beslist over opname en behoudt zich het recht voor de tekst in te korten of te wijzigen. Foto’s worden niet geplaatst. Alleen digitale persberichten nemen wij in behandeling.

Gratis abonnement op BG magazine als adverteerder

Adverteer je op BG magazine of via de E-zine vanaf een bedrag van € 245,– dan krijg je 1 gratis abonnement op BG magazine voor de looptijd van een jaar!