Adverteren

Bladformule

BG magazine is de grootste website over bedrijfsgezondheid en ondersteunt de dagelijkse praktijk van professionals uit het vakgebied met onafhankelijke informatie over Arbo, Verzuim, Duurzame Inzetbaarheid, Preventie, Vitaliteit, Re-integratie, PSA en HRM.

Doelgroepdoelgroep BG magazine

(Register) casemanagers, bedrijfsartsen, P&O-medewerkers, HR-adviseurs en -managers, arbeidsdeskundigen, arbo- en verzuimcoördinatoren, arbeids- en organisatiedeskundigen, verzuimcoaches, arbeidshygiënsten, veiligheidsdeskundigen, medisch specialisten, financiële directies en afdelingen, verzekeraars, assurantietussenpersonen en overige betrokkenen.

Bereik website

Unieke bezoekers: 8.000 per maand
Pageviews: 20.000 per maand

BG magazine E-zine

Verschijning: 1 x per week (wijzigingen voorbehouden)
Bereik: bijna 6.000 lezers

gratis abonnement op BG magazineGratis abonnement op BG magazine als adverteerder

Adverteer je op BG magazine of via de E-zine vanaf een bedrag van € 245,– dan krijg je 1 gratis abonnement op BG magazine ter waarde van € 67,50 voor de looptijd van een jaar!


Je logo op toppositie

logo toppositie BG magazineHet logo van jouw organisaties met hyperlink naar jouw website staat op een prominente plek en is zichtbaar op nagenoeg alle pagina’s op BG magazine.

>>> Voor meer informatie over je logo op BG magazine klik je hier

agenda BG magazineJouw event in de agenda

Berichten over evenementen, symposia, workshops, trainingen, opleidingen, open dagen, studiedagen en vakbeurzen plaatsen wij tegen een vergoeding van € 125,– in de Agenda (excl. 21% BTW).

>>> Voor meer informatie over een agendavermelding op BG magazine klik je hier

Je eigen pagina op BG magazine

bedrijfsprofiel BG magazineJe wilt je organisatie of bedrijf een extra impuls geven maar mist een groter bereik van je doelgroep? Dan is een bedrijfsprofiel misschien een goede optie. Je hebt dan een eigen pagina op BG magazine.

>>> Voor meer informatie over een eigen pagina op BG magazine klik je hier

Vacature

vacature op BG magazineJouw vacature plaatsen wij tegen een bedrag van € 95,– (excl. 21% BTW) bij ons overzicht van Vacatures. Je vacature krijgt meerdere malen een vermelding in de E-zine van BG magazine en blijft gedurende twee maanden op de site staan.

>>> Voor meer informatie over een vacaturevermelding op BG magazine klik je hier

Advertentie in de E-zine

adverteren BG magazineMet een advertentie in de E-zine, de digitale nieuwsbrief van BG magazine, heb je een teasertekst, logo en hyperlink naar je eigen website. Je hebt een advertentie in de E-zine al vanaf € 125,–

>>> Voor meer informatie, klik hier en stuur een mail met je contactgegevens

Exclusieve mailing

Exclusieve mailing BG magazineJouw event naar de mailadressen van zo’n 6.000 professionals? BG magazine verzorgt de eindredactie, de opmaak en verzending van je boodschap. De kosten voor een partnermailing zijn € 595,–. Klik hier voor een voorbeeld.

>>> Voor meer informatie over een exclusieve mailing klik je hier

Partner van BG magazine

partnership BG magazineKies je voor een partnerpakket, dan is je organisatie gedurende een jaar prominent zichtbaar op de website BG magazine.nl én in de wekelijkse digitale nieuwsbrief: de E-zine. Er zijn drie soorten pakketten die zich van elkaar onderscheiden door de periode van een kwartaal, een half jaar of een jaar. Het pakket kan op iedere gewenste datum ingaan.

>>> Voor meer informatie over een partnerpakket op BG magazine klik je hier

artikel op BG magazinePromotioneel artikel: een advertorial

Wilt je jouw expertise onder de aandacht brengen van de lezers van BG magazine in de vorm van een wervende tekst? Je levert een artikel aan en BG magazine verzorgt de eind- en beeldredactie, logo als beeld plaatsen is ook mogelijk. Klik hier voor een voorbeeld van een advertorial. De kosten voor een promotioneel artikel – een advertorial – zijn € 395,– (excl. 21% BTW).

>>> Voor meer informatie over een advertorial, klik hier en stuur een mail met je contactgegevens

hyperlink op BG magazineLink

Het is mogelijk als aanbieder opgenomen te worden in ons diensten- en leveranciersaanbod. Plaatsing van een link kost € 35,– per jaar (excl. 21% BTW).

Persbericht

BG magazine is geïnteresseerd in nieuws over arbo, verzuim, re-integratie, preventpersbericht BG magazineie, duurzame inzetbaarheid, HRM, productiviteit, bevlogenheid en vitaliteit. Heb je een persbericht dat nieuwswaarde bevat en geen wervend karakter heeft, dan ontvangen wij deze graag. Stuur het bericht naar info@bgmagazine.nl
De redactie beslist over opname en behoudt zich het recht voor de tekst in te korten of te wijzigen. Foto’s worden niet geplaatst. Alleen digitale persberichten nemen wij in behandeling.