Adverteren

Bladformule

BG magazine is de grootste website over bedrijfsgezondheid en ondersteunt de dagelijkse praktijk van professionals uit het vakgebied met onafhankelijke informatie over Arbo, Verzuim, Duurzame Inzetbaarheid, Preventie, Vitaliteit, Re-integratie, PSA en HRM.

Doelgroep

(Register) casemanagers, bedrijfsartsen, P&O-medewerkers, HR-adviseurs en -managers, arbeidsdeskundigen, arbo- en verzuimcoördinatoren, arbeids- en organisatiedeskundigen, verzuimcoaches, arbeidshygiënsten, veiligheidsdeskundigen, medisch specialisten, financiële directies en afdelingen, verzekeraars, assurantietussenpersonen en overige betrokkenen.

Bereik

Unieke bezoekers: 8.000 per maand
Pageviews: 20.000 per maand

BG magazine E-zine

Verschijning: 1 x per week (wijzigingen voorbehouden)
Bereik: ruim 6.000  lezers

Ik wil graag de pdf met uitgebreide informatie ontvangen over adverteren via BG magazine.

 

Banner

Het  (geanimeerde) logo van jouw organisaties met hyperlink naar jouw pagina staat op een prominente plek en is zichtbaar op nagenoeg alle pagina’s op BG magazine. De kosten voor een banner voor de periode van een maand bedragen € 295,– excl. 21% btw.

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op door een mail te sturen naar info@bgmagazine.nl

Advertentie E-zine

Met een advertentie in de E-zine – een teaser tekst + logo – komt men direct via een link op je eigen online omgeving. Je hebt al een advertentie in de E-zine vanaf € 125,–.

Neem voor de mogelijkheden contact op met ons door een mail te sturen naar info@bgmagazine.nl

Uw event/workshop in de Agenda

  • Berichten over evenementen, symposia, workshops, trainingen, opleidingen, open dagen, studiedagen en vakbeurzen plaatsen wij tegen een vergoeding van € 95,– in de Agenda (excl. 21% BTW).
  • Een event kunnen wij voor een additioneel bedrag van € 245,– (50 woorden + logo, bedrag excl. 21% BTW) doorplaatsen in onze E-zine, waarmee jij of jouw organisatie ook nog eens direct onder de aandacht komt van de ruim 6.000 professionals die werkzaam zijn binnen bedrijfsgezondheid.
  • Partnermailing: jouw event exclusief naar de mailadressen van ruim 6.000 professionals. BG magazine verzorgt de eindredactie, de opmaak en verzending van je boodschap.  Klik hier voor een voorbeeld. De kosten voor een partnermailing bedragen € 595,– excl. 21% BTW.

Voor meer informatie, stuur een mail naar info@bgmagazine.nl met je contactgegevens.

Ik wil graag de pdf met uitgebreide informatie ontvangen over adverteren via BG magazine.

Eigen pagina op BG magazine: een bedrijfsprofiel

Je kunt ook een uitgebreid bedrijfsprofiel plaatsen op BG magazine.nl. Je krijgt dan een eigen pagina op onze website. Klik hier voor een voorbeeld van een bedrijfsprofiel.

Op de pagina “Links” draait je logo met korte omschrijving bovenaan de pagina mee in de carrousel.

Het logo van je bedrijf met een korte omschrijving draait bovendien mee in de bannercaroussel op de homepage  – en het grootste deel van de onderliggende pagina’s –  onder “Geselecteerde aanbieders”.

Een bedrijfsprofiel voor het eerste jaar bedraagt € 249,– i.p.v. € 395,– (excl. 21% BTW). Voor meer informatie, stuur een mail naar info@bgmagazine.nl met je contactgegevens.

Promotioneel artikel: een advertorial

Wilt je jouw expertise onder de aandacht brengen van de lezers van BG magazine in de vorm van een wervende tekst, ofwel een advertorial? Je levert een artikel aan en BG magazine verzorgt de eind- en beeldredactie, logo als beeld plaatsen is ook mogelijk.

Een advertorial plaatsen wij door in onze E-zine waarmee jij of je organisatie ook nog eens direct onder de aandacht komt van de ruim 6.000 nieuwsbrieflezers.

Bovendien krijgt je advertorial gedurende een aantal weken een prominente plaats in een van de themablokken op de homepage.

Klik hier voor een voorbeeld van een advertorial

De kosten voor een promotioneel artikel – een advertorial – bedragen € 395,– (excl. 21% BTW). Voor meer informatie stuur je een mail naar info@bgmagazine.nl met je contactgegevens.

Ik wil graag de pdf met uitgebreide informatie ontvangen over adverteren via BG magazine.

Vacature

Jouw vacature plaatsen wij tegen een bedrag van € 95,– (excl. 21% BTW) bij ons overzicht van Vacatures. Je vacature krijgt meerdere malen een vermelding in de E-zine van BG magazine en blijft gedurende twee maanden op de site staan.

Voor een bedrag van € 245,– (excl. 21% BTW) krijgt je vacature bovendien een prominente plek in de E-zine met een omschrijving (max. 50 woorden) en een logo. Hiermee kom je direct onder de aandacht van ruim 6.500 professionals binnen bedrijfsgezondheid.

Voor meer informatie, stuur een mail naar info@bgmagazine.nl met je contactgegevens.

Promotioneel pakket op maat

Wij kunnen met je meedenken over een promotioneel pakket op maat gemaakt voor jouw organisatie. Stuur een mail naar info@bgmagazine met je contactgegevens en wij nemen contact met je op.

Link

Het is mogelijk als aanbieder opgenomen te worden in ons diensten- en leveranciersaanbod.

Plaatsing van een link kost € 35,– per jaar (excl. 21% BTW).

Schrijven voor BG magazine

Wij plaatsen graag goede, inhoudelijke content zoals voorlichtende artikelen, columns, onderzoeksresultaten, persberichten, etc.

Heb je een interessant onderwerp om over te schrijven, wil je je kennis of ervaring delen met de lezers van BG magazine, of hebt= je een prikkelende mening over een thema binnen bedrijfsgezondheid? Neem dan contact op met de redactie van BG magazine door een mail te sturen naar info@bgmagazine.nl met je contactgegevens.

Persbericht

BG magazine is geïnteresseerd in nieuws over arbo, verzuim, re-integratie, preventie, duurzame inzetbaarheid, HRM, productiviteit, bevlogenheid en vitaliteit.

Heb je persbericht dat nieuwswaarde bevat, dan ontvangen wij deze graag. Stuur het bericht per email naar: info@bgmagazine.nl

De redactie beslist over opname en behoudt zich het recht voor de tekst in te korten of te wijzigen. Foto’s worden niet geplaatst. Alleen digitale persberichten nemen wij in behandeling.

Gratis abonnement op BG magazine als adverteerder

Adverteer je op BG magazine of via de E-zine vanaf een bedrag van € 245,–dan krijg je 1 gratis abonnement op BG magazine voor de looptijd van een jaar!