BG_bird2100% onafhankelijk

Adverteren

Bladformule

BG magazine is het grootste online magazine over HR en ondersteunt de dagelijkse praktijk van professionals uit het vakgebied met onafhankelijke informatie over Arbo, Verzuim, Duurzame Inzetbaarheid, Preventie, Vitaliteit, Re-integratie, PSA en HRM.

Doelgroepdoelgroep BG magazine

HR-professionals, (Register) casemanagers, bedrijfsartsen, P&O-medewerkers, arbeidsdeskundigen, arbo- en verzuimcoördinatoren, arbeids- en organisatiedeskundigen, verzuimcoaches, arbeidshygiënsten, veiligheidsdeskundigen, medisch specialisten, financiële directies en afdelingen, verzekeraars, assurantietussenpersonen en overige betrokkenen.

Bereik website

Unieke bezoekers: 8.000 per maand
Pageviews: 20.000 per maand
agenda BG magazine

Je event in de agenda

Berichten over evenementen, symposia, workshops, trainingen, opleidingen, open dagen, studiedagen en vakbeurzen plaatsen wij tegen een vergoeding van € 195,– in de Agenda (excl. 21% BTW).
>>> Voor meer informatie over een agendavermelding op BG magazine klik hier

Je vacature

vacature op BG magazineJe vacature plaatsen wij tegen een bedrag van € 195,– (excl. 21% BTW) bij ons overzicht van Vacatures. De vacature blijft gedurende twee maanden op de site staan.
>>> Voor meer informatie over een vacature op BG magazine, klik hier

hyperlink op BG magazineLink

Het is mogelijk als aanbieder opgenomen te worden in ons diensten- en leveranciersaanbod. Plaatsing van een link kost € 35,– per jaar (excl. 21% BTW).

Persbericht

BG magazine is geïnteresseerd in nieuws over Arbo, Verzuim, Re-integratie,persbericht BG magazine Duurzame Inzetbaarheid, Psychosociale Arbeidsbelasting en HRM. Heb jij een persbericht dat nieuwswaarde bevat en geen wervend karakter heeft, dan ontvangen wij deze graag. Stuur het bericht naar bgmagazine@hrnavigator.nl. De redactie beslist over opname en behoudt zich het recht voor de tekst in te korten of te wijzigen. Foto’s worden niet geplaatst. Alleen digitale persberichten nemen wij in behandeling.

Elke week de beste HR-tips?

Ontvang onze beste tips, het laatste nieuws en de beste artikelen in jouw vakgebied.