Adverteren

Bladformule

BG magazine is de grootste website over bedrijfsgezondheid en ondersteunt de dagelijkse praktijk van professionals uit het vakgebied met onafhankelijke informatie over Arbo, Verzuim, Duurzame Inzetbaarheid, Preventie, Vitaliteit, Re-integratie, PSA en HRM.

Doelgroepdoelgroep BG magazine

(Register) casemanagers, bedrijfsartsen, P&O-medewerkers, HR-adviseurs en -managers, arbeidsdeskundigen, arbo- en verzuimcoördinatoren, arbeids- en organisatiedeskundigen, verzuimcoaches, arbeidshygiënsten, veiligheidsdeskundigen, medisch specialisten, financiële directies en afdelingen, verzekeraars, assurantietussenpersonen en overige betrokkenen.

Bereik website

Unieke bezoekers: 8.000 per maand
Pageviews: 20.000 per maand

BG magazine E-zine

Verschijning: 1 x per week (wijzigingen voorbehouden)
Bereik: ruim 5.800 lezers
Voorbeeld E-zine


Je logo op toppositie

logo toppositie BG magazineHet logo van je organisaties met hyperlink naar je website staat op een prominente plek en is zichtbaar op nagenoeg alle pagina’s op BG magazine.

>>> Voor meer informatie over je logo op BG magazine klik hier

agenda BG magazineJe event in de agenda

Berichten over evenementen, symposia, workshops, trainingen, opleidingen, open dagen, studiedagen en vakbeurzen plaatsen wij tegen een vergoeding van € 195,– in de Agenda (excl. 21% BTW).

>>> Voor meer informatie over een agendavermelding op BG magazine klik hier

Je eigen pagina op BG magazine

bedrijfsprofiel BG magazineJe wilt je organisatie of bedrijf een extra impuls geven maar mist een groter bereik van je doelgroep? Dan is een bedrijfsprofiel misschien een goede optie. Je hebt dan een eigen pagina op BG magazine.

>>> Voor meer informatie over een eigen pagina op BG magazine klik hier

Je vacature 

vacature op BG magazineJe vacature plaatsen wij tegen een bedrag van € 195,– (excl. 21% BTW) bij ons overzicht van Vacatures. De vacature blijft gedurende twee maanden op de site staan.

>>> Voor meer informatie over een vacature op BG magazine of in de E-zine, klik hier

Advertentie in de E-zine

adverteren BG magazineMet een advertentie in de E-zine, de digitale nieuwsbrief van BG magazine, heb je een teasertekst, logo en hyperlink naar je eigen website. Je hebt een advertentie in de E-zine al vanaf € 125,–

>>> Voor meer informatie over een advertentie in de E-zine klik hier

Exclusieve mailing

Exclusieve mailing BG magazineJe event naar de mailadressen van ruim 5.800 professionals? BG magazine verzorgt de eindredactie, de opmaak en verzending van jouw boodschap. De kosten voor een exclusieve mailing zijn € 595,–.

>>> Voor meer informatie over een exclusieve mailing klik hier

Partner van BG magazine

partnership BG magazineKies je voor een partnerpakket, dan is jouw organisatie gedurende een jaar prominent zichtbaar op de website BG magazine.nl én in de wekelijkse digitale nieuwsbrief: de E-zine. Er zijn drie soorten pakketten die zich van elkaar onderscheiden door de periode van een kwartaal, een half jaar of een jaar. Het pakket kan op iedere gewenste datum ingaan.

>>> Voor meer informatie over een partnerpakket op BG magazine klik hier

artikel op BG magazinePromotioneel artikel: een advertorial

Jouw expertise onder de aandacht brengen van de lezers van BG magazine in de vorm van een wervende tekst? Je levert een artikel aan en BG magazine verzorgt de eind- en beeldredactie, logo als beeld plaatsen is ook mogelijk. Klik hier voor een voorbeeld van een advertorial. De kosten voor een promotioneel artikel – een advertorial – zijn € 395,– (excl. 21% BTW).

>>> Voor meer informatie over een advertorial, klik hier en stuur een mail met je contactgegevens

hyperlink op BG magazineLink

Het is mogelijk als aanbieder opgenomen te worden in ons diensten- en leveranciersaanbod. Plaatsing van een link kost € 35,– per jaar (excl. 21% BTW).

Persbericht

BG magazine is geïnteresseerd in nieuws over Arbo, Verzuim, Re-integratie,persbericht BG magazine Duurzame inzetbaarheid, Psychosociale Arbeidsbelasting en HRM. Heb jij een persbericht dat nieuwswaarde bevat en geen wervend karakter heeft, dan ontvangen wij deze graag. Stuur het bericht naar bgmagazine@hrnavigator.nl. De redactie beslist over opname en behoudt zich het recht voor de tekst in te korten of te wijzigen. Foto’s worden niet geplaatst. Alleen digitale persberichten nemen wij in behandeling.