BG_bird2100% onafhankelijk

Adverteren

BG magazine is het grootste online magazine over HR en ondersteunt de dagelijkse praktijk van professionals uit het vakgebied met onafhankelijke informatie over HRM, Arbo, Verzuim, Duurzame Inzetbaarheid, Preventie, Vitaliteit, Re-integratie en Psychosociale Arbeidsbelasting.

Doelgroepdoelgroep BG magazine

HR-professionals, (Register) casemanagers, bedrijfsartsen, P&O-medewerkers, arbeidsdeskundigen, arbo- en verzuimcoördinatoren, arbeids- en organisatiedeskundigen, verzuimcoaches, arbeidshygiënsten, veiligheidsdeskundigen, medisch specialisten, financiële directies en afdelingen, verzekeraars, assurantietussenpersonen en overige betrokkenen.

Bereik

Unieke bezoekers website: 8.000 per maand
Pageviews website: 20.000 per maand
Nieuwsbrief BG magazine|HR Navigator: ruim 11.000 mailadressen
agenda BG magazine

Je event in de agenda

Je wilt je event een extra impuls geven, maar mist een groter bereik van je doelgroep? Kies dan voor een agendavermelding op BG magazine!

Jouw event, workshop, opleiding, congres, symposium, beurs of training plaatsen wij tegen een vergoeding van € 245,– op de website van BG magazine in de Agenda.

 • Je event staat online tot de datum waarop deze plaatsvindt.
 • Jouw event staat op een eigen pagina, op de homepage en op diverse pagina’s binnen de site.
 • Meld je je event aan? Dan plaatsen wij deze direct. Hoe vroeger je erbij bent, hoe langer het event op BG magazine staat.
 • Met regelmaat plaatsen wij de events door in de wekelijkse E-zine.
 • De events op BG magazine worden ook gedeeld via Twitter, Facebook en LinkedIn.
 • Heb jij een abonnement op BG magazine? Dan ontvang jij 25% korting! Neem in dat geval even contact met ons op voor de kortingscode.

>> Plaats je event op BG magazine!

Combideal: jouw event ook in de nieuwsbrief

Voor een bedrag van € 395,– wordt jouw event ook vermeld in de digitale nieuwsbrief van BG magazine|HR Navigator. Deze e-zine wordt gelezen door ruim 11.000 professionals. Je hebt ruimte voor een tekst van 100 woorden en een logo/eigen beeld in overleg met onze redactie.

>>> Plaats je event op BG magazine!

Na betaling nemen we zo snel mogelijk contact met je op om je evenement op onze website te plaatsen. Je mag je informatie natuurlijk ook alvast naar ons toesturen.

Je vacature

vacature op BG magazineWil je je vacature een extra boost geven onder een grote groep HR professionals? Je vacature plaatsen wij tegen een bedrag van € 245,– (excl. 21% BTW) bij ons overzicht van Vacatures.

 • De vacature staat op een eigen pagina, op de homepage, de verzamelpagina en op diverse pagina’s binnen de site.
 • De vacature staat 2 maanden op BG magazine. Verlenging is mogelijk tegen dezelfde condities.
 • Met regelmaat plaatsen wij de vacatures door in de E-zine, de digitale nieuwsbrief van BG magazine.
 • De vacatures op BG magazine worden gedeeld via Twitter, Facebook en LinkedIn.
 • Heb jij een abonnement op BG magazine? Dan ontvang jij 25% korting! Neem in dat geval even contact met ons op voor de kortingscode.

Combideal: jouw vacature ook in de nieuwsbrief

Voor een bedrag van € 395,– wordt jouw vacature ook vermeld in de digitale nieuwsbrief van BG magazine|HR Navigator. Deze e-zine wordt gelezen door ruim 11.000 professionals. Je hebt ruimte voor een tekst van 100 woorden en een logo/eigen beeld in overleg met onze redactie.

>> Plaats je vacature op BG magazine!

Na betaling nemen we zo snel mogelijk contact met je op om je vacature op onze website te plaatsen. Je mag je informatie natuurlijk ook alvast naar ons toesturen.

Link

Wil jij dat we jouw website opnemen als link in ons diensten- en leveranciersaanbod? Het plaatsen van een link kost € 45,– per jaar (excl. 21% BTW). De link wordt automatisch verlengd, tenzij je een maand voor aanvang van de nieuwe abonnementsperiode opzegt. Dit kun je doen per mail naar bgmagazine@hrnavigator.nl.

>> Plaats je link op BG magazine!

Na betaling nemen we zo snel mogelijk contact met je op om je link op onze website te plaatsen. Je mag je informatie natuurlijk ook alvast naar ons toesturen.

Persbericht

BG magazine is geïnteresseerd in nieuws over HRM, Arbo, Verzuim, Re-integratie,persbericht BG magazine Duurzame Inzetbaarheid en Psychosociale Arbeidsbelasting. Heb jij een persbericht dat nieuwswaarde bevat en geen wervend karakter heeft? Dan ontvangen wij deze graag. Stuur het bericht naar bgmagazine@hrnavigator.nl. De redactie beslist over opname en behoudt zich het recht voor de tekst in te korten of te wijzigen. Foto’s worden niet geplaatst.

Meld je aan en ontvang een week lang elke dag een nieuw artikel.

Gratis 7 premium artikelen in je mailbox?

Kies dan voor BG magazine Plus:

 • Elke maand een nieuwe HR masterclass
 • Online feedback sessies met HR-experts
 • Tijdelijk lifetime korting en extra bonus
BG magazine Plus

HR zonder punaisepoetserij?