Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

september 2020

Gratis online workshop Inkoop arbodienstverlening en preventie

22 september
Online
gratis

Praktijkgerichte online, gratis workshop voor HR professionals en inkopers over de inkoop van preventie en arbodienstverlening.

Meer weten »

Dagtraining ‘Verpak je Succes’

24 september
Naarden
€795

Deze personal branding training van Room to Grow gaat over zichtbaar maken wie je bent en wat je kunt door inhoud en verpakking op elkaar af te stemmen.

Meer weten »

Masterclass ‘Meer regie over uw re-integratie opbrengst’

29 september
Spectra Facilities Utrecht Utrecht, + Google Maps
€ 375

Met een aantal gegevens van je eigen organisatie ga je aan de slag tijdens deze interactieve masterclass. In plaats van op een traditionele manier naar verzuimcijfers te kijken, leer je vanuit het beëindigingspatroon van je verzuimgevallen te sturen op waarde.

Meer weten »

Dagtraining ‘Profileren zonder Opscheppen’

29 september
Rotterdam, naast NS Alexander, Schorpioenstraat 298
€795

In de training 'Profileren zonder Opscheppen' van Room to Grow leer je hoe je jezelf op de kaart zet, op een manier die bij jou past. Je hoeft geen haantje te worden om je goed te kunnen profileren, liever niet zelfs!

Meer weten »

oktober 2020

HR Zoomdates met DVAN Advocaten

7 oktober
Online
Gratis

Wat houdt jou bezig binnen HR. Welke vragen spelen er? Vanaf woensdag 2 september van 14:00 tot 14:30 uur zitten DVAN advocaten iedere woensdag klaar voor de camera om jullie vragen te beantwoorden. Log in via ZOOM en word in een half uurtje bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en krijg antwoord op jouw vragen. Op woensdag 7 oktober a.s. zullen wij de volgende onderwerpen behandelen: Volgt. Mocht je vragen hebben, verzoeken wij je deze vooraf naar ons te sturen per e-mail. Heb…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen