BG_bird2100% onafhankelijk

Opzeggen abonnement

Opzeggen van het abonnement op BG magazine doe je door een mail te sturen naar bgmagazine@hrnavigator.nl minstens één maand voor aanvang van de nieuwe abonnementsperiode van weer een jaar.

BG magazine is een vaktijdschrift voor de zakelijke markt. De maandelijkse opzegtermijn die geldt voor consumenten tijdschriften is niet van toepassing. Dus met een verlenging van het abonnement heb je weer een jaar toegang tot alle content op BG magazine.

Wil je niet opzeggen, maar wijzigingen aanbrengen in jouw persoonsgegevens? Klik hier

Bij een beëindigd abonnement kun je bij een nieuwe aanmelding binnen het jaar geen gebruik maken van de verlaagde introductieprijs. Hier berekenen wij het reguliere abonnementstarief.

Elke week de beste HR-tips?

Ontvang onze beste tips, het laatste nieuws en de beste artikelen in jouw vakgebied.

Bonus: 5 gratis premium artikelen!

Als je je inschrijft krijg je van ons elke dag één van de 5 beste artikelen van de afgelopen periode toegestuurd. Die artikelen zijn normaal alleen voor betalende abonnees beschikbaar, maar kun jij nu dus ook lezen. Helemaal gratis!

Alle artikelen op BG magazine lezen?

Word nu abonnee voor

en bespaar € 60,– !

€ 37,–

Alle artikelen op BG magazine lezen?

Word nu abonnee voor

en bespaar € 60,– !

€ 37,–

Je ontvangt ook elke week onze beste HR-tips, het laatste nieuws en de beste artikelen in jouw vakgebied.

Gratis 5 premium artikelen lezen?

Je krijgt van ons elke dag één van de 5 beste artikelen van de afgelopen periode toegestuurd. Die artikelen zijn normaal alleen voor betalende abonnees beschikbaar, maar kun jij nu dus ook lezen. Helemaal gratis!