BG_bird2100% onafhankelijk
Duurzame InzetbaarheidTijdvak Duurzame Inzetbaarheid voor bedrijven en instellingen bekend

Tijdvak Duurzame Inzetbaarheid voor bedrijven en instellingen bekend

NieuwsNieuws

Vraag-en-antwoordVraag en antwoord

Bedrijven en instellingen kunnen van 14 november tot en met 25 november 2016 weer een aanvraag indienen bij het Agentschap SZW om mensen langer en productief aan het werk te houden.

Een aanvrager kan de helft van de projectkosten gesubsidieerd krijgen, tot een bedrag van maximaal tienduizend euro. De voorwaarde is dat het aanvragende bedrijf zelf de andere helft van de projectkosten bijlegt.

Duurzaam inzetbaar

Meer mensen langer en productief aan het werk houden en inzetten op leeftijdsbewust personeelsbeleid, daaraan levert ESF deze programmaperiode ook een bijdrage. Bedrijven en (overheids)instellingen kunnen hiervoor subsidie aanvragen.

Dit ESF-thema richt zich op de bevordering van duurzame inzetbaarheid. Duurzaam inzetbaar zijn werknemers die nu en in de toekomst gezond, gemotiveerd, competent en productief aan het werk kunnen zijn.

Hoogte subsidie

Voor het thema Duurzame Inzetbaarheid is dit aanvraagtijdvak maximaal € 13.000.000,– beschikbaar. De subsidie per project bedraagt maximaal 50 procent van de projectkosten. Per aanvrager is de maximale hoogte van de subsidie vastgelegd in de subsidieregeling en bedraagt € 10.000,–.

Aanvraagperiode

Op  maandag 14 november 2016 om 9:00 uur gaat het nieuwe aanvraagtijdvak open. Tot en met vrijdag 25 november 2016, 17:00 uur is het mogelijk om een aanvraag in te dienen.

>>> Klik hier voor meer informatie

 

Deel dit artikel

Meld je aan en ontvang een week lang elke dag een nieuw artikel.

Gratis 7 premium artikelen in je mailbox?

Kies dan voor BG magazine Plus:

  • Elke maand een nieuwe HR masterclass
  • Online feedback sessies met HR-experts
  • Tijdelijk lifetime korting en extra bonus
BG magazine Plus

HR zonder punaisepoetserij?