BG_bird2100% onafhankelijk
BG_bird2100% onafhankelijk

Dat werkdruk een groot en groeiend probleem is in de meeste organisaties, zal niemand meer ontkennen. En dus moeten we er iets mee. En met “we” bedoel ik werkgevers, werknemers, HR-professionals, Arbo-professionals en nog vele andere stakeholders. En we gáán er ook mee aan de slag.

De oplossingen, programma’s, interventies, tools, trainingen, workshops en meetinstrumenten vliegen je om de oren. Werkdruk is een probleem, dus actie en gaan met die banaan.
Werkdruk meteen oplossen
Er is een medewerkersonderzoek gedaan en daar kwam uit dat de werkdruk als hoog wordt ervaren. Of HR krijgt vaak...

Om toegang te krijgen tot deze content moet je abonnee zijn.
Vul hieronder je gebruikersnaam en wachtwoord in.

Heb je geen gebruikersnaam of wachtwoord? Neem een abonnement op BG magazine en krijg toegang tot alle informatie op deze site. Een introductie-abonnement op BG magazine kost je maar € 37,– (incl. 9% BTW). Een korting van 50,–! Met dit abonnement heb je een jaar lang toegang tot àlle publicaties op BG magazine.

Elke week de beste HR-tips?

Ontvang onze beste tips, het laatste nieuws en de beste artikelen in jouw vakgebied.

Bonus: 5 gratis premium artikelen!

Als je je inschrijft krijg je van ons elke dag één van de 5 beste artikelen van de afgelopen periode toegestuurd. Die artikelen zijn normaal alleen voor betalende abonnees beschikbaar, maar kun jij nu dus ook lezen. Helemaal gratis!