BG_bird2100% onafhankelijk
HRMEffectory en Intermediair lanceren keurmerk voor goed werkgeverschap

Effectory en Intermediair lanceren keurmerk voor goed werkgeverschap

NieuwsNieuws

Vraag-en-antwoordVraag en antwoord

Effectory en Intermediair lanceren dit voorjaar een gezamenlijk keurmerk dat organisaties ontvangen bij goed werkgeverschap.

De beoordeling van organisaties door hun eigen medewerkers bepaalt of werkgevers het keurmerk krijgen.

Alle organisaties met meer dan 100 medewerkers kunnen gratis meedingen naar het keurmerk.

Goede werkgevers trekken talent aan

Met het keurmerk willen Effectory en Intermediair een objectief oordeel vellen over werkgeverschap in Nederland.

Guido Heezen, directeur en oprichter van Effectory: “Het is niet meer voldoende om te roepen dat je een fantastische werkgever bent. Het wordt pas geloofd wanneer je eigen medewerkers dit bekrachtigen. En het is ook absoluut in het belang van de organisatie om een goede werkgever te zijn. Het zorgt ervoor dat je talent aan je bindt en aantrekt. Organisaties die medewerkers in staat stellen om optimaal te presteren zijn het meest succesvol. Vandaag, maar ook op de lange termijn. Medewerkers ervaren hier het meeste werkgeluk.”

Beste Werkgevers Score

De Beste Werkgevers Score van een organisatie wordt bepaald door een aantal essentiële elementen op het gebied van werkbeleving, zoals de mate waarin medewerkers achter de organisatiedoelen staan, de trots op de organisatie, het krijgen van voldoende ruimte en kansen om optimaal te presteren, tevredenheid over zowel de organisatie als de eigen werkzaamheden en het gevoel van waardering voor goed presteren.

De uiteindelijke berekening van de Beste Werkgevers Score is op deze zes elementen gebaseerd. Medewerkers bepalen daarmee voor de volle 100 procent de score van hun eigen werkgever.

Werkgevers ontvangen het keurmerk wanneer hun ‘Beste Werkgevers Score’ boven het gemiddelde ligt in de sector waarin zij actief zijn. Afhankelijk van de hoogte van de score krijgen werkgevers 1, 2 of 3 sterren.

Elke organisatie met meer dan 100 medewerkers kan gratis deelnemen aan de Beste Werkgevers Scan. Bij een positief resultaat ontvangen werkgevers direct het keurmerk.

Deel dit artikel

Tagdiv Cloud library - template content.

Meld je aan en ontvang een week lang elke dag een nieuw artikel.

Gratis 7 premium artikelen in je mailbox?

Kies dan voor BG magazine Plus:

  • Elke maand een nieuwe HR masterclass
  • Online feedback sessies met HR-experts
  • Tijdelijk lifetime korting en extra bonus
BG magazine Plus

HR zonder punaisepoetserij?