BG_bird2100% onafhankelijk
ArboNetwerkbijeenkomst Zelfregulering Gezond en Veilig werken

Netwerkbijeenkomst Zelfregulering Gezond en Veilig werken

NieuwsNieuws

Vraag-en-antwoordVraag en antwoord

Goede praktijken

De interactieve bijeenkomst bestaat uit workshops, ronde tafels en presentaties van praktische voorbeelden en goede praktijken en vanuit verschillende perspectieven.

Tijdens de bijeenkomst is veel aandacht voor de thema’s die de afgelopen periode centraal stonden: gezond en veilig werken in de keten, de veranderende arbeidsmarkt, opleiding en onderwijs en vooral ook veel aandacht voor cultuur en gedrag.

Vragen die tijdens de netwerkbijeenkomst centraal staan zijn onder meer: Wat zijn de succesfactoren voor het zelf organiseren van gezond en veilig werken voor branches en bedrijven in een groot aantal verschillende sectoren? Zien branches en bedrijven het zelf organiseren van gezond en veilig werken als ‘het nieuwe normaal’? Welke kennis uit de pilotprojecten brengt bedrijven en branches echt verder? En kunnen de voorlopers met elkaar meer branches en bedrijven enthousiast krijgen voor de beweging die in gang is gezet?

Kijk voor meer informatie over de netwerkbijeenkomst op de website van het programma Zelfregulering Gezond en Veilig Werken. Op de website is ook een inschrijfformulier te vinden.

Deel dit artikel

Tagdiv Cloud library - template content.

Meld je aan en ontvang een week lang elke dag een nieuw artikel.

Gratis 7 premium artikelen in je mailbox?

Kies dan voor BG magazine Plus:

  • Elke maand een nieuwe HR masterclass
  • Online feedback sessies met HR-experts
  • Tijdelijk lifetime korting en extra bonus
BG magazine Plus

HR zonder punaisepoetserij?