BG_bird2100% onafhankelijk
Duurzame Inzetbaarheid Update Snelstartgids voor Preventiemedewerkers

Update Snelstartgids voor Preventiemedewerkers

NieuwsNieuws

Vraag-en-antwoordVraag en antwoord

Als gevolg van de gewijzigde Arbowet en de uitbreiding van taken voor de preventiemedewerker, heeft TNO de Snelstartgids voor preventiemedewerkers geüpdatet.

De taken van de preventiemedewerker zijn in de nieuwe Arbowet uitgebreid. Er is bijvoorbeeld een directere link gelegd tussen de bedrijfsarts en de preventiemedewerker.

In de nieuwe Snelstartgids van TNO zijn deze taken toegevoegd en verder toegelicht. Ook de rollen van de OR en de bedrijfsarts hebben, net zoals in de nieuwe Arbowet, een prominentere positie gekregen.

Praktisch stappenplan

Snelstartgids voor preventiemedewerkersDe Snelstartgids voor Preventiemedewerkers is een praktisch stappenplan. Met tips, checklists en verwijzingen naar handige websites en tools wordt de preventiemedewerker stapsgewijs geholpen bij het invullen van de rol en het uitvoeren van de taken. De geüpdatete versie van de Snelstartgids voor preventiemedewerkers is als PDF gratis te downloaden.

Deel dit artikel

Tagdiv Cloud library - template content.

Elke week de beste HR-tips?

Ontvang onze beste tips, het laatste nieuws en de beste artikelen in jouw vakgebied.

Bonus: 5 gratis premium artikelen!

Als je je inschrijft krijg je van ons elke dag één van de 5 beste artikelen van de afgelopen periode toegestuurd. Die artikelen zijn normaal alleen voor betalende abonnees beschikbaar, maar kun jij nu dus ook lezen. Helemaal gratis!

Alle artikelen op BG magazine lezen?

Word nu abonnee voor

en bespaar € 60,– !

€ 37,–

Alle artikelen op BG magazine lezen?

Word nu abonnee voor

en bespaar € 60,– !

€ 37,–

Je ontvangt ook elke week onze beste HR-tips, het laatste nieuws en de beste artikelen in jouw vakgebied.

Gratis 5 premium artikelen lezen?

Je krijgt van ons elke dag één van de 5 beste artikelen van de afgelopen periode toegestuurd. Die artikelen zijn normaal alleen voor betalende abonnees beschikbaar, maar kun jij nu dus ook lezen. Helemaal gratis!