BG_bird2100% onafhankelijk
BG_bird2100% onafhankelijk
Vraag en Antwoord Wat kun je met een medewerkeronderzoek?

Wat kun je met een medewerkeronderzoek?

Vraag-en-antwoordVraag en antwoord

BedrijfsprofielBedrijfsprofiel

Vraag:
Onze OR hecht veel belang aan een medewerkeronderzoek. Maar wat kunnen wij als organisatie er eigenlijk mee of onze medewerkers?

Antwoord:
Een medewerkeronderzoek (MO) of medewerkertevredenheidsonderzoek (MTO) wordt uitgevoerd om te zien hoe de organisatie ervoor staat. Over het algemeen bestaat een MO uit een vragenlijst die iedereen binnen de organisatie anoniem kan invullen.

Thema’s die aan bod komen zijn hoe tevreden medewerkers zijn met hun werk, de leidinggevende, de organisatie als geheel en hun eigen ontwikkelmogelijkheden. De OR hecht inderdaad vaak veel belang aan zo’n...

Om toegang te krijgen tot deze content moet je abonnee zijn.
Vul hieronder je gebruikersnaam en wachtwoord in.

Heb je geen gebruikersnaam of wachtwoord? Neem een abonnement op BG magazine en krijg toegang tot alle informatie op deze site. Een introductie-abonnement op BG magazine kost je maar € 37,– (incl. 9% BTW). Een korting van 50,–! Met dit abonnement heb je een jaar lang toegang tot àlle publicaties op BG magazine.

Deel dit artikel

Tagdiv Cloud library - template content.

Elke week de beste HR-tips?

Ontvang onze beste tips, het laatste nieuws en de beste artikelen in jouw vakgebied.

Bonus: 5 gratis premium artikelen!

Als je je inschrijft krijg je van ons elke dag één van de 5 beste artikelen van de afgelopen periode toegestuurd. Die artikelen zijn normaal alleen voor betalende abonnees beschikbaar, maar kun jij nu dus ook lezen. Helemaal gratis!