BG_bird2100% onafhankelijk
Duurzame Inzetbaarheid Week van de Mobiliteit: 30 oktober t/m 3 november 2017

Week van de Mobiliteit: 30 oktober t/m 3 november 2017

NieuwsNieuws

Vraag-en-antwoordVraag en antwoord

De Week van de Mobiliteit is een landelijk evenement met als doel werkgevers en medewerkers bewuster te maken van de kansen die mobiliteit kan bieden.

Het intersectorale evenement bestaat uit meerdere onderdelen en wordt in vier regio’s in het land georganiseerd.

Het ACE netwerk maakt zich sterk om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te vergroten en zo samen kosten te besparen. Met de organisatie van de Week van de Mobiliteit proberen zij o.a. arbeidsmobiliteit bespreekbaar te maken.

Mobiliteit

Steeds meer medewerkers zien in dat ze geen baan voor het leven hebben. Mobiliteit wordt dus steeds belangrijker. Een van de belangrijkste activiteiten tijdens deze themaweek is banenuitwisseling. Diverse bedrijven stellen werkplekken beschikbaar zodat medewerkers kunnen kennis maken met een ander bedrijf of een andere functie.

Kennisuitwisseling

Naast banenuitwisseling, zijn er HR-professionals en diverse dienstverleners die workshops verzorgen over actuele uiteenlopende onderwerpen zoals jobcrafting, het pimpen van je cv en het doelgericht inzetten van het ACE netwerk.

Daarnaast is er op drie locaties een arbeidsmarkt met o.a. een vacaturewand, een loopbaanspreekuur, een LinkedIn-hoek, een cv-check en een profielfotograaf. 

Symposium

De Week van de Mobiliteit wordt afgesloten met een drietal symposia op verschillende locaties in het land. Drie keynote sprekers geven nieuwe inzichten op het gebied van HR en management.

De Week van de Mobiliteit vindt plaats in de vier verschillende regio’s van het ACE netwerk: Rijnmond/Drechtsteden, Arnhem/Achterhoek/Liemers, Midden-en West-Brabant en Metropoolregio Amsterdam.

>>> Meer informatie over de www.weekvandemobiliteit.nl

Deel dit artikel

Tagdiv Cloud library - template content.

Elke week de beste HR-tips?

Ontvang onze beste tips, het laatste nieuws en de beste artikelen in jouw vakgebied.

Bonus: 5 gratis premium artikelen!

Als je je inschrijft krijg je van ons elke dag één van de 5 beste artikelen van de afgelopen periode toegestuurd. Die artikelen zijn normaal alleen voor betalende abonnees beschikbaar, maar kun jij nu dus ook lezen. Helemaal gratis!

Alle artikelen op BG magazine lezen?

Word nu abonnee voor

en bespaar € 60,– !

€ 37,–

Alle artikelen op BG magazine lezen?

Word nu abonnee voor

en bespaar € 60,– !

€ 37,–

Je ontvangt ook elke week onze beste HR-tips, het laatste nieuws en de beste artikelen in jouw vakgebied.

Gratis 5 premium artikelen lezen?

Je krijgt van ons elke dag één van de 5 beste artikelen van de afgelopen periode toegestuurd. Die artikelen zijn normaal alleen voor betalende abonnees beschikbaar, maar kun jij nu dus ook lezen. Helemaal gratis!