BG_bird2100% onafhankelijk
BG_bird2100% onafhankelijk

Er komt meer aandacht voor burn-out oorzaken die vanuit de organisatie ontstaan in plaats vanuit issues van een individuele medewerker.

Toch wordt hier in de praktijk binnen veel organisaties nog onvoldoende op doorgepakt. Ondanks dat recente cijfers aangeven dat 15 procent van de Nederlanders met burn-out klachten rondlopen.
Organisatieoorzaken koppelen aan burn-out
Je gaat niet meemaken dat op maandag ineens drie collega’s tegelijk zich afmelden met burn-out klachten. Mensen beschikken niet over identieke capaciteiten en talenten. Het moment waarop de druk zo groot wordt dat iemand uitv...

Om toegang te krijgen tot deze content moet je abonnee zijn.
Vul hieronder je gebruikersnaam en wachtwoord in.

Heb je geen gebruikersnaam of wachtwoord? Neem een abonnement op BG magazine en krijg toegang tot alle informatie op deze site. Een introductie-abonnement op BG magazine kost je maar € 37,– (incl. 9% BTW). Een korting van 50,–! Met dit abonnement heb je een jaar lang toegang tot àlle publicaties op BG magazine.

Elke week de beste HR-tips?

Ontvang onze beste tips, het laatste nieuws en de beste artikelen in jouw vakgebied.

Bonus: 5 gratis premium artikelen!

Als je je inschrijft krijg je van ons elke dag één van de 5 beste artikelen van de afgelopen periode toegestuurd. Die artikelen zijn normaal alleen voor betalende abonnees beschikbaar, maar kun jij nu dus ook lezen. Helemaal gratis!