BG_bird2100% onafhankelijk
BG_bird2100% onafhankelijk
Arbo Maatwerkregeling en een zzp'er als bedrijfsarts: kan dat wel?

Maatwerkregeling en een zzp’er als bedrijfsarts: kan dat wel?

Vraag-en-antwoordVraag en antwoord

BedrijfsprofielBedrijfsprofiel

Vraag:
Nu de Arbowet per juli 2017 is gewijzigd, is het nog steeds mogelijk om binnen de maatwerkregeling arbodienstverlening te werken met een zzp'er als bedrijfsarts?

Antwoord:
De arbowetswijziging van juli 2017 brengt nieuwe verplichtingen. Die lijken lastig te realiseren voor een zzp-er bedrijfsarts, toch is het zeker wel mogelijk om met een éénpitter te werken. De wetswijziging verandert namelijk niets aan de maatwerkregeling.

Nieuwe plichten rusten niet alleen op de bedrijfsarts. De wet beoogt een sterkere samenwerking tussen de arboprofessionals en de werkgever en zijn mensen. W...

Om toegang te krijgen tot deze content moet je abonnee zijn.
Vul hieronder je gebruikersnaam en wachtwoord in.

Heb je geen gebruikersnaam of wachtwoord? Neem een abonnement op BG magazine en krijg toegang tot alle informatie op deze site. Een introductie-abonnement op BG magazine kost je maar € 37,– (incl. 9% BTW). Een korting van 50,–! Met dit abonnement heb je een jaar lang toegang tot àlle publicaties op BG magazine.

Deel dit artikel

Tagdiv Cloud library - template content.

Elke week de beste HR-tips?

Ontvang onze beste tips, het laatste nieuws en de beste artikelen in jouw vakgebied.

Bonus: 5 gratis premium artikelen!

Als je je inschrijft krijg je van ons elke dag één van de 5 beste artikelen van de afgelopen periode toegestuurd. Die artikelen zijn normaal alleen voor betalende abonnees beschikbaar, maar kun jij nu dus ook lezen. Helemaal gratis!