BG_bird2100% onafhankelijk
VerzuimMoet ik een langdurig zieke werknemer een transitievergoeding betalen?

Moet ik een langdurig zieke werknemer een transitievergoeding betalen?

NieuwsNieuws

Vraag-en-antwoordVraag en antwoord

Mijn werknemer is langdurig ziek, namelijk langer dan twee jaar, maar nog steeds 'slapend' in dienst. De werknemer doet mij nu een voorstel om de arbeidsovereenkomst te beëindigen onder toekenning van de transitievergoeding. Moet ik hieraan meewerken? En zo ja, mag ik daar dan voorwaarden aan stellen, bijvoorbeeld finale kwijting?

Neem een GRATIS abonnement om dit artikel en alle andere artikelen op BG magazine te kunnen lezen.

Heb je al een abonnement? Vul hieronder je gebruikersnaam en wachtwoord in.

Deel dit artikel

Meld je aan en ontvang een week lang elke dag een nieuw artikel.

Gratis 7 premium artikelen in je mailbox?