BG_bird2100% onafhankelijk
BG_bird2100% onafhankelijk
Re-integratie Re-integreren na kanker is topsport!

Procedures prevaleren boven welzijn medewerker met kanker

Re-integreren na kanker is topsport!

Verdieping Verdieping

Opinie Opinie

Re-integratie na kanker is te vergelijken met topsport! Werknemer, werkgever, bedrijfsarts en casemanager spelen een spel conform de regels van de Wet verbetering poortwachter.

Vooral de werknemer wordt uitgedaagd om op meerdere fronten een topprestatie te leveren. Winnen lijkt alleen mogelijk te zijn als alles meezit…

Taxichauffeur Tom is al langer futloos en in oktober 2011 krijgt hij de diagnose ziekte van Kahler. Genezing van deze vorm van kanker is niet mogelijk. Zijn levensverwachting is beperkt tot enkele jaren.

Als behandeling krijgt hij een intensieve chemotherapie met een st...

Om toegang te krijgen tot deze content moet je abonnee zijn.
Vul hieronder je gebruikersnaam en wachtwoord in.

Heb je geen gebruikersnaam of wachtwoord? Neem een abonnement op BG magazine en krijg toegang tot alle informatie op deze site. Een introductie-abonnement op BG magazine kost je maar € 37,– (incl. 9% BTW). Een korting van 50,–! Met dit abonnement heb je een jaar lang toegang tot àlle publicaties op BG magazine.

Deel dit artikel

Hugo Lemmens
Hugo Lemmenshttps://www.dosomegood.nl/

Do Some Good is gespecialiseerd in kanker en werk en heel veel ervaring met het begeleiden van de re-integratie van chronisch zieken. Do Some Good helpt werknemers, werkgevers en zelfstandig ondernemers (zzp-ers) met de duurzame terugkeer naar werk.

Meer van deze auteur?

Tagdiv Cloud library - template content.

Elke week de beste HR-tips?

Ontvang onze beste tips, het laatste nieuws en de beste artikelen in jouw vakgebied.

Bonus: 5 gratis premium artikelen!

Als je je inschrijft krijg je van ons elke dag één van de 5 beste artikelen van de afgelopen periode toegestuurd. Die artikelen zijn normaal alleen voor betalende abonnees beschikbaar, maar kun jij nu dus ook lezen. Helemaal gratis!