BG_bird2100% onafhankelijk
BG_bird2100% onafhankelijk

Dit is deel 3 van de artikelenreeks over werknemers met een psychische aandoening. Ik ga hier dieper in op de rol van de betrokkenen tijdens de uitval op werk door psychische klachten en de rol van werk in het herstelproces.

In deel 1 las u het verhaal van Angelique Nossent en haar bedrijfsarts Gijs Veenbrink. Angelique heeft een bipolaire stoornis.

In deel 2 vertelden Michiel Verheul en Arno Zijderveld over werken met een psychische aandoening. Michiel heeft een dwangstoornis. Arno Zijderveld van Bureau Beter Werken adviseert werkgevers die hun medewerker(s) begeleiden bij (herstel na) ...

Om toegang te krijgen tot deze content moet je abonnee zijn.
Vul hieronder je gebruikersnaam en wachtwoord in.

Heb je geen gebruikersnaam of wachtwoord? Neem een abonnement op BG magazine en krijg toegang tot alle informatie op deze site. Een introductie-abonnement op BG magazine kost je maar € 37,– (incl. 9% BTW). Een korting van 50,–! Met dit abonnement heb je een jaar lang toegang tot àlle publicaties op BG magazine.

Elke week de beste HR-tips?

Ontvang onze beste tips, het laatste nieuws en de beste artikelen in jouw vakgebied.

Bonus: 5 gratis premium artikelen!

Als je je inschrijft krijg je van ons elke dag één van de 5 beste artikelen van de afgelopen periode toegestuurd. Die artikelen zijn normaal alleen voor betalende abonnees beschikbaar, maar kun jij nu dus ook lezen. Helemaal gratis!