BG_bird2100% onafhankelijk
BG_bird2100% onafhankelijk

Onlangs was in het nieuws dat zo'n 180.000 Nederlandsers aan een een eetbui-stoornis lijden, ook wel een binge-eating disorder genoemd.

Het is volgens experts de meest voorkomende eetstoornis in Nederland, maar ook gelijk de onbekendste.

Er is sprake van zo'n stoornis als je binnen korte tijd enorme hoeveelheden voedsel naar binnen werkt waar je geen controle over hebt. En dat gebeurt steeds weer opnieuw. Je eet door tot je er letterlijk bij neervalt. Het zijn over het algemeen geen gezonde zaken: chips, snoep, en zelfs oud brood dat in de vuilnisbak ligt, zo vertelt een ervaringsdeskund...

Om toegang te krijgen tot deze content moet je abonnee zijn.
Vul hieronder je gebruikersnaam en wachtwoord in.

Heb je geen gebruikersnaam of wachtwoord? Neem een abonnement op BG magazine en krijg toegang tot alle informatie op deze site. Een introductie-abonnement op BG magazine kost je maar € 37,– (incl. 9% BTW). Een korting van 50,–! Met dit abonnement heb je een jaar lang toegang tot àlle publicaties op BG magazine.

Elke week de beste HR-tips?

Ontvang onze beste tips, het laatste nieuws en de beste artikelen in jouw vakgebied.

Bonus: 5 gratis premium artikelen!

Als je je inschrijft krijg je van ons elke dag één van de 5 beste artikelen van de afgelopen periode toegestuurd. Die artikelen zijn normaal alleen voor betalende abonnees beschikbaar, maar kun jij nu dus ook lezen. Helemaal gratis!