BG_bird2100% onafhankelijk
BG_bird2100% onafhankelijk
PSA Hoe maak je huiselijk geweld bespreekbaar met je medewerker?

Horen, zien en zwijgen, of ga je het gesprek aan?

Hoe maak je huiselijk geweld bespreekbaar met je medewerker?

Verdieping Verdieping

Opinie Opinie

Kan een werkgever iets doen als een medewerker te maken heeft met huiselijk geweld? Jazeker! Maak het probleem bespreekbaar. Dan voelt de medewerker zich veiliger op het werk en staat hij meer open voor hulp.

Ze maakte zich al een tijdje zorgen om een medewerkster die duidelijk niet goed in haar vel zat. En hoewel ze het moeilijk vond, ging Michèle van den Bijllaardt, manager bij een arbodienst, toch het gesprek met haar aan.

Michèle: “Ik vond het best lastig om te weten wat ik kon vragen, zeker met het oog op de nieuwe privacywet. Maar ik wilde haar graag laten weten dat ik er voor haar...

Om toegang te krijgen tot deze content moet je abonnee zijn.
Vul hieronder je gebruikersnaam en wachtwoord in.

Heb je geen gebruikersnaam of wachtwoord? Neem een abonnement op BG magazine en krijg toegang tot alle informatie op deze site. Een introductie-abonnement op BG magazine kost je maar € 37,– (incl. 9% BTW). Een korting van 50,–! Met dit abonnement heb je een jaar lang toegang tot àlle publicaties op BG magazine.

Deel dit artikel

Carmen Pierik
Carmen Pierikhttps://bgmagazine.nl

Hoofdredacteur BG magazine

Meer van deze auteur?

Tagdiv Cloud library - template content.

Elke week de beste HR-tips?

Ontvang onze beste tips, het laatste nieuws en de beste artikelen in jouw vakgebied.

Bonus: 5 gratis premium artikelen!

Als je je inschrijft krijg je van ons elke dag één van de 5 beste artikelen van de afgelopen periode toegestuurd. Die artikelen zijn normaal alleen voor betalende abonnees beschikbaar, maar kun jij nu dus ook lezen. Helemaal gratis!