BG_bird2100% onafhankelijk
Duurzame Inzetbaarheid Koersvast handelen in lijn met je waarden

Koersvast handelen in lijn met je waarden

Hoe blijven we in de hectiek van alledag in contact met wat werkelijk belangrijk voor ons is?

Verdieping Verdieping

Opinie Opinie

Wanneer je weet wat voor jou echt waardevol en belangrijk is, kun je in de waan van de dag ook gemakkelijker koers houden.

Om toegang te krijgen tot deze content moet je abonnee zijn.
Vul hieronder je gebruikersnaam en wachtwoord in.

Heb je geen gebruikersnaam of wachtwoord? Neem een abonnement op BG magazine en krijg toegang tot alle informatie op deze site. Een introductie-abonnement op BG magazine kost je maar € 37,– (incl. 9% BTW). Een korting van € 60,–! Met dit abonnement heb je een jaar lang toegang tot àlle publicaties op BG magazine.

Deel dit artikel

Annette Aarts en Peggy Burghouts
Annette Aarts en Peggy Burghouts

Annette Aarts en Peggy Burghouts coachen mensen, teams, professionals en organisaties in hun ontwikkeling. Zij combineren op een dynamische wijze diepgang met een praktische insteek, door hoofd (weer) met hart te verbinden, gevoel (weer) te laten spreken, energie (weer) te laten stromen, kracht (weer) te voelen en om balans (weer) te ervaren.

Annette en Peggy verzorgen incompany maatwerkprogramma’s binnen overheid en bedrijfsleven met onder meer ACT. Kijk voor de open-inschrijving masterclass Rust in je Ratelbrein op www.anderseigen.nl/mentale-flexibiliteit, www.peggyburghouts.nl, mail@peggyburghouts.nl, annette@anderseigen.nl

Tagdiv Cloud library - template content.

Elke week de beste HR-tips?

Ontvang onze beste tips, het laatste nieuws en de beste artikelen in jouw vakgebied.

Bonus: 5 gratis premium artikelen!

Als je je inschrijft krijg je van ons elke dag één van de 5 beste artikelen van de afgelopen periode toegestuurd. Die artikelen zijn normaal alleen voor betalende abonnees beschikbaar, maar kun jij nu dus ook lezen. Helemaal gratis!

Alle artikelen op BG magazine lezen?

Word nu abonnee voor

en bespaar € 60,– !

€ 37,–

Alle artikelen op BG magazine lezen?

Word nu abonnee voor

en bespaar € 60,– !

€ 37,–

Je ontvangt ook elke week onze beste HR-tips, het laatste nieuws en de beste artikelen in jouw vakgebied.

Gratis 5 premium artikelen lezen?

Je krijgt van ons elke dag één van de 5 beste artikelen van de afgelopen periode toegestuurd. Die artikelen zijn normaal alleen voor betalende abonnees beschikbaar, maar kun jij nu dus ook lezen. Helemaal gratis!