BG_bird2100% onafhankelijk
BG_bird2100% onafhankelijk
HRM Ranking the stars, welcome in the world of make-belief!

Er zijn geen absolute normen voor goed werkgeverschap

Ranking the stars, welcome in the world of make-belief!

Verdieping Verdieping

Opinie Opinie

Deze maand publiceerde Effectory haar lijst van Beste Werkgevers van Nederland. In maart deed Great Place to Work dit voor haar winnaars.

Ze verschijnen stralend in talkshows op de radio en via advertenties laten ze hun achterban trots weten van hun hoge notering. Champagneflessen knallen, want succes moet je vieren. Wat schuilt er achter dit klatergoud?

In 2003 was ik betrokken bij het team dat Great Place to Work naar Europa haalde en ik werd zelf verantwoordelijk voor de introductie in Nederland. Ik vond destijds de aanpak verfrissend en de vragenlijst - de Trust Index(c) - die onder ...

Om toegang te krijgen tot deze content moet je abonnee zijn.
Vul hieronder je gebruikersnaam en wachtwoord in.

Heb je geen gebruikersnaam of wachtwoord? Neem een abonnement op BG magazine en krijg toegang tot alle informatie op deze site. Een introductie-abonnement op BG magazine kost je maar € 37,– (incl. 9% BTW). Een korting van 50,–! Met dit abonnement heb je een jaar lang toegang tot àlle publicaties op BG magazine.

Deel dit artikel

Avatar
Marcel Van Marrewijkhttps://vanmarrewijk.nl/

Bestuurslid/Decaan bij SDO Hogeschool voor Moderne Bedrijfskunde.

Meer van deze auteur?

Tagdiv Cloud library - template content.

Elke week de beste HR-tips?

Ontvang onze beste tips, het laatste nieuws en de beste artikelen in jouw vakgebied.

Bonus: 5 gratis premium artikelen!

Als je je inschrijft krijg je van ons elke dag één van de 5 beste artikelen van de afgelopen periode toegestuurd. Die artikelen zijn normaal alleen voor betalende abonnees beschikbaar, maar kun jij nu dus ook lezen. Helemaal gratis!