BG_bird2100% onafhankelijk
BG_bird2100% onafhankelijk
HRM Vijf tips die je helpen bij het opzetten van onboarding

Niets is vervelender dan de eerste weken van je nieuwe baan een beetje voor je uit te moeten staren, of om je collega’s continu te storen

Vijf tips die je helpen bij het opzetten van onboarding

Verdieping Verdieping

Opinie Opinie

We schreven al eerder over waarom een goede onboarding zo belangrijk is. Voor veel werkgevers en HR-afdelingen is het een flinke, maar nodige uitdaging om nieuwe werknemers goed te onboarden.

Maar hoe maak je onboarding nu echt praktisch? Hoe zorg je ervoor dat je morgen al kunt beginnen met de eerste stappen naar een goede onboarding voor je nieuwe werknemers?

We geven je vijf tips die je hierbij helpen.
Tip 1. Begin met pre-boarding
Blijf op een leuke manier in contact met nieuwe werknemers vanaf het moment dat ze hun contract hebben getekend. Vaak zit er nog minimaal een maand tusse...

Om toegang te krijgen tot deze content moet je abonnee zijn.
Vul hieronder je gebruikersnaam en wachtwoord in.

Heb je geen gebruikersnaam of wachtwoord? Neem een abonnement op BG magazine en krijg toegang tot alle informatie op deze site. Een introductie-abonnement op BG magazine kost je maar € 37,– (incl. 9% BTW). Een korting van 50,–! Met dit abonnement heb je een jaar lang toegang tot àlle publicaties op BG magazine.

Deel dit artikel

Cindy Stechweij
Cindy Stechweij

Redacteur BG magazine

Meer van deze auteur?

Tagdiv Cloud library - template content.

Elke week de beste HR-tips?

Ontvang onze beste tips, het laatste nieuws en de beste artikelen in jouw vakgebied.

Bonus: 5 gratis premium artikelen!

Als je je inschrijft krijg je van ons elke dag één van de 5 beste artikelen van de afgelopen periode toegestuurd. Die artikelen zijn normaal alleen voor betalende abonnees beschikbaar, maar kun jij nu dus ook lezen. Helemaal gratis!