BG_bird2100% onafhankelijk
BG_bird2100% onafhankelijk

Op vakantie wanneer je ziek bent, mag dit zomaar? Zomaar op vakantie gaan, mag natuurlijk geen enkele medewerker, dat doe je altijd in goed overleg. Maar wat zijn de regels rondom vakantie als je medewerker ziek is? Helemaal nu de vakantieperiode weer is aangebroken, is het als werkgever goed om te weten wat de verzuimregels zijn in combinatie met vakantie.

Want als je medewerker ziek is, houdt hij (of zij) dan het recht op vakantiedagen? Worden er nog wel vakantiedagen opgebouwd? Hoe zit het met het opnemen van deze vakantiedagen? Wanneer geef je wel of geen toestemming om op vakantie te g...

Om toegang te krijgen tot deze content moet je abonnee zijn.
Vul hieronder je gebruikersnaam en wachtwoord in.

Heb je geen gebruikersnaam of wachtwoord? Neem een abonnement op BG magazine en krijg toegang tot alle informatie op deze site. Een introductie-abonnement op BG magazine kost je maar € 37,– (incl. 9% BTW). Een korting van 50,–! Met dit abonnement heb je een jaar lang toegang tot àlle publicaties op BG magazine.

Elke week de beste HR-tips?

Ontvang onze beste tips, het laatste nieuws en de beste artikelen in jouw vakgebied.

Bonus: 5 gratis premium artikelen!

Als je je inschrijft krijg je van ons elke dag één van de 5 beste artikelen van de afgelopen periode toegestuurd. Die artikelen zijn normaal alleen voor betalende abonnees beschikbaar, maar kun jij nu dus ook lezen. Helemaal gratis!