BG_bird2100% onafhankelijk
BG_bird2100% onafhankelijk

BG magazine heeft een aantal auteurs uitgenodigd om vanuit hun eigen expertise te schrijven over ‘Waarden in Werk’. Sandra Bouckaert belicht het thema vanuit Deep Democracy.

Als je medewerkers tijdens een verjaardagsfeestje enthousiast vertellen over het werk, heb je het als werkgever goed gedaan, betere PR kun je niet krijgen!

Maar het tegendeel is waar: er zijn maar weinig mensen die vol enthousiasme vertellen over hun werk. Wel hoor je sommigen erover klagen, anderen hebben het er niet over.

Er wordt veel gepubliceerd over intrinsieke motivatie op het werk. Waarom eigenlijk? Ju...

Om toegang te krijgen tot deze content moet je abonnee zijn.
Vul hieronder je gebruikersnaam en wachtwoord in.

Heb je geen gebruikersnaam of wachtwoord? Neem een abonnement op BG magazine en krijg toegang tot alle informatie op deze site. Een introductie-abonnement op BG magazine kost je maar € 37,– (incl. 9% BTW). Een korting van 50,–! Met dit abonnement heb je een jaar lang toegang tot àlle publicaties op BG magazine.

Elke week de beste HR-tips?

Ontvang onze beste tips, het laatste nieuws en de beste artikelen in jouw vakgebied.

Bonus: 5 gratis premium artikelen!

Als je je inschrijft krijg je van ons elke dag één van de 5 beste artikelen van de afgelopen periode toegestuurd. Die artikelen zijn normaal alleen voor betalende abonnees beschikbaar, maar kun jij nu dus ook lezen. Helemaal gratis!