BG_bird2100% onafhankelijk
BG_bird2100% onafhankelijk

In deel 1 van “hoe staat het met de vrouw op de arbeidsmarkt” zijn we ingegaan op de salariskloof tussen mannen en vrouwen, wat organisaties hier zelf in doen en hoe andere landen hiermee omgaan.

Interessante onderwerpen die laten zien dat werkende vrouwen in Nederland nog lang niet gelijkwaardig zijn aan werkende mannen.

Maar hoe zien mannen en vrouwen de huidige arbeidsmarkt eigenlijk? Hoe zit het met het aantal vrouwen op hoge posities en van welke landen kunnen we nog wat leren? We nemen je mee in deel twee van ‘de vrouw op de arbeidsmarkt’.
Hoe positief zijn we over de arbeidsmarkt...

Om toegang te krijgen tot deze content moet je abonnee zijn.
Vul hieronder je gebruikersnaam en wachtwoord in.

Heb je geen gebruikersnaam of wachtwoord? Neem een abonnement op BG magazine en krijg toegang tot alle informatie op deze site. Een introductie-abonnement op BG magazine kost je maar € 37,– (incl. 9% BTW). Een korting van 50,–! Met dit abonnement heb je een jaar lang toegang tot àlle publicaties op BG magazine.

Elke week de beste HR-tips?

Ontvang onze beste tips, het laatste nieuws en de beste artikelen in jouw vakgebied.

Bonus: 5 gratis premium artikelen!

Als je je inschrijft krijg je van ons elke dag één van de 5 beste artikelen van de afgelopen periode toegestuurd. Die artikelen zijn normaal alleen voor betalende abonnees beschikbaar, maar kun jij nu dus ook lezen. Helemaal gratis!