BG_bird2100% onafhankelijk
BG_bird2100% onafhankelijk

Veel werkgevers zijn van mening dat ouderen en mensen met een arbeidshandicap zeer waardevolle en gemotiveerde werknemers zijn.

Daarnaast pleiten vele financiële voordelen voor het in dienst nemen van deze mensen. In dit artikel de ins en outs!

Werkgevers die veel gebruik maken van tijdelijke arbeidscontracten worden door de Wet BeZaVa geconfronteerd met de financiële gevolgen van ziekte.

Sinds de inwerkingtreding van deze wet per 1 januari 2013 zijn zij immers financieel verantwoordelijk voor de Ziektewet- en eventuele WGA-uitkeringen van tijdelijke werknemers die ziek uit dienst gaa...

Om toegang te krijgen tot deze content moet je abonnee zijn.
Vul hieronder je gebruikersnaam en wachtwoord in.

Heb je geen gebruikersnaam of wachtwoord? Neem een abonnement op BG magazine en krijg toegang tot alle informatie op deze site. Een introductie-abonnement op BG magazine kost je maar € 37,– (incl. 9% BTW). Een korting van 50,–! Met dit abonnement heb je een jaar lang toegang tot àlle publicaties op BG magazine.

Elke week de beste HR-tips?

Ontvang onze beste tips, het laatste nieuws en de beste artikelen in jouw vakgebied.

Bonus: 5 gratis premium artikelen!

Als je je inschrijft krijg je van ons elke dag één van de 5 beste artikelen van de afgelopen periode toegestuurd. Die artikelen zijn normaal alleen voor betalende abonnees beschikbaar, maar kun jij nu dus ook lezen. Helemaal gratis!